Επικαιροτητα

5/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

CHALKIDA WEATHER

Συναντήσεις Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί διαδοχικά τους πολιτικούς αρχηγούς, στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου και τις εξελίξεις στο Κυπριακό...

 
Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί διαδοχικά με τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρόεδρο της Βουλής στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σήμερα Δευτέρα, 19/6,  στις 6 το απόγευμα ο Αλέξης Τσιπρας θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη και ακολούθως στις 7 θα δει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Ο πρωθυπουργός την Τρίτη, 20/6, θα ξεκινήσει τις επαφές του στις 11 το πρωί , όπου είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Κ. Ε του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 12 θα προσελθει στο Μαξίμου η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φωφη Γεννηματά, ενώ στις 13.30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτακη.

Ο πρωθυπουργός θα ολοκληρώσει τις συναντήσεις του ενημερώνοντας τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, 20/6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια