Την παραίτηση του υπέβαλε ο Κώστας Ζουράρις

Κώστας Ζουράρις,

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Κώστας Ζουράρις μετά από τις προχθεσινές προσβλητικές δηλώσεις του  κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού, τα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη...


Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Κώστας Ζουράρις. Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο ο πρωθυπουργός θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Η επιστολή Ζουράρι:
«Ερίδματε (σ.σ. καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις»
Οι δηλώσεις Ζουράρι 

Ο Κώστας Ζουράρις προχώρησε σε προσβλητικές δηλώσεις κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Σε άλλη τοποθέτησή του εξύβρισε και την ομάδα του Άρη.

Δημήτρης Καμμένος: «Να ζητήσει συγνώμη»
 
Την αποπομπή του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι από την κυβέρνηση ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ενώ τον κάλεσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για προσβλητικές δηλώσεις του κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Αρη. Αφορμή της δήλωσης του Δημήτρη Καμμένου στον ΣΚΑΙ, είναι οι προσβλητικές δηλώσεις του κ. Ζουράρι για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου