Επικαιροτητα

5/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

CHALKIDA WEATHER

Ε.ΠΑ.Μ: Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι σε βάρος της Ελλάδας και των συμφερόντων της

Η Πολιτική Γραμματεία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου - Ε.ΠΑ.Μ. -  εξέδωσε σημερα την εξής ανακοίνωση για τη συμφωνία στις Πρέσπες...


Η εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων, ως «Βόρεια Μακεδονία», με εθνότητα όπως και γλώσσα «μακεδονική», είναι  ανιστόρητη, ενδοτική και  αποτελεί εθνικό έγκλημα που έγινε πίσω απ’ τις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Μια συμφωνία που «επιτεύχθηκε» με τη βία των ΜΑΤ ενάντια στο λαό που εκδήλωνε την αντίθεσή του, με τους τόνους των χημικών εναντίον του, με τραυματισμούς πολιτών που ασκούσαν το δημοκρατικό και πατριωτικό τους καθήκον.

Η συμφωνία είναι σε βάρος της Ελλάδας και των συμφερόντων της, με απροσδιόριστες και αχαρτογράφητες συνέπειες σε βάθος χρόνου, αποτελεί δε, παγκόσμια ντροπή για τους Έλληνες και την ιστορία τους. Εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα της Γερμανίας  και των ΗΠΑ με την εξασφάλιση εισόδου του υβριδικού κρατιδίου με το όνομα πλέον «Βόρεια Μακεδονία», στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Είναι αποτέλεσμα πίεσης κυρίως των Γερμανών οι οποίοι μέσα από τα μνημόνια έχουν στο χέρι την Ελλάδα και το λαό της, για τη δήθεν ρύθμιση  του χρέους και την έξοδο απ’ αυτά. Αυτό άλλωστε περίτρανα δείχνει και η υπερψήφιση  του Σχεδίου του 4ου Μνημονίου (συνέχεια και τροποποιήσεις της δανειακής συμβάσεως του 2015) για την Δ΄ αξιολόγηση.

Με το νόμο αυτό, μπήκε η θηλιά στον ελληνικό λαό μέχρι το 2060, επικυρώθηκε η υποθήκευση της χώρας μέχρι το 2099 και εξασφαλίστηκε η αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας μέσω της «Ελληνικής» Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (Ε.Ε.ΣΥ.Π.) ή αλλιώς Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων, έξω από κάθε λαϊκή βούληση. Τούτο φυσικά ήθελε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκης. Αυτό τον βολεύει απόλυτα, αφού άλλοι επωμίζονται  το πολιτικό κόστος των μέτρων σε βάρος του λαού, της χώρας και του κράτους, το οποίο γι’ αυτόν έχει συνέχεια στις δεσμεύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την ψήφιση του μνημονίου, η αξιωματική αντιπολίτευση και ο κ. Μητσοτάκης εφεύραν το «μεγαλοπρεπές» σχέδιο, την πρόταση δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση. Σχέδιο που ενώ φαίνεται πατριωτικό που δήθεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του έθνους και του λαού με την ενδεχόμενη αρνητική στάση των ΑΝΕΛ, εντούτοις διευκόλυνε το κόμμα των ΑΝΕΛ, γιατί στη φάση αυτή το επιχείρημά τους θα ήταν, όπως και έγινε, ότι «τώρα κρίνεται η ζωή της κυβέρνησης και ότι όταν έλθει η συμφωνία προς επικύρωση στη βουλή, τότε θα την καταψηφίσουμε».

Η πρακτική αυτή της ΝΔ αποδεικνύεται πολιτική απάτη που έδωσε την ευκαιρία στους ΑΝΕΛ να υψώσουν το προδοτικό τους ψευτοεπιχείρημα και στον Τσίπρα και στην κυβέρνηση, άλλοθι  ανανεώσεως της εμπιστοσύνης της Βουλής των Ελλήνων για τα όσα πράττει, έτσι ώστε να ολοκληρώσει και το εθνικό έγκλημα στις Πρέσπες.

Από την ιλαροτραγωδία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης τις ημέρες αυτές, ένα προέκυψε ξεκάθαρα, το οποίο αποδίδεται περίτρανα δια στόματος Ζάεφ: «Μακεδόνες, Έλληνες και Ευρωπαίοι, από σήμερα είναι πιο ισχυροί». Έτσι στα βόρεια σύνορα, μας προέκυψε κράτος με όνομα Μακεδονία, εθνότητα και γλώσσα μακεδονική, το οποίο από αύριο μπαίνει σε συζήτηση για την είσοδό του σε ΝΑΤΟ και ΕΕ. Κατά συνέπεια όταν έρθει η συμφωνία για επικύρωση στη Βουλή, θα είναι άνευ σημασίας γιατί αυτό που ήθελαν οι Σκοπιανοί και οι διεθνείς υποβολείς τους το πέτυχαν, ακυρώνοντας το μοναδικό όπλο της Ελλάδας, την δυνατότητα Veto που είχε.

Ο λαός κατανόησε απόλυτα τον τρόπο της προδοσίας του και ότι το πολιτικό σύστημα εξουσίας βρίσκεται έξω και πέρα από τη δική του βούληση, αφού η λαϊκή κυριαρχία τελεί υπό το σφετερισμό του άρθρου 120 του Συντάγματος. Για τούτο ο αγώνας του θα πρέπει πλέον να είναι διαρκής και ανένδοτος προς όλες τις κατευθύνσεις, με κυρίαρχη αναφορά στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που σύμφωνα με το Σύνταγμα, δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει.

Η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία αποτελούν το DNA του ελληνικού λαού, ο οποίος δεν μπορεί ούτε τη σκλαβιά μα ούτε και τους Εφιάλτες.

Αυτός ο Ανένδοτος αγώνας του λαού θα είναι αγώνας ανάκτησης της εθνικής του αξιοπρέπειας και της Λαϊκής Κυριαρχίας του, για μια Ελλάδα λεύτερη, Εθνικά Κυρίαρχη και Δημοκρατική με απόδοση ευθυνών προς όλους και για όλα.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2018
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια