Επικαιροτητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αντ. Σαμαράς: Yes man ο Τσίπρας - Αναγνωρίσατε ένα έκτρωμα

«Υπογράφετε τα πάντα όλα… ένας yes man καταντήσατε… Τα δίνετε όλα για μια καρέκλα, είστε ιδεολογικά και πολιτικά ασπόνδυλοι» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.


«Αναγνωρίσετε ένα έκτρωμα που δεν θα σταθεροποιήσει την περιοχή, θα τη δυναμιτίσει»
προειδοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς για τη συμφωνία στο Σκοπιανό από το βήμα της Βουλής. Είτε η συμφωνία δεν θα αντέξει, τόνισε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, είτε θα προκαλέσει εκρήξεις.

«Υπογράφετε τα πάντα όλα… ένας yes man καταντήσατε… Τα δίνετε όλα για μια καρέκλα, είστε ιδεολογικά και πολιτικά ασπόνδυλοι» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

«Γίνατε Σκοπιανότεροι των Σκοπιανών… Εμείς δεν νομιμοποιήσαμε τον αλυτρωτισμό τους, εσείς τον νομιμοποιείτε. Η συμφωνία που φέρνετε αναγνωρίζει και μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα, το όνομα δεν θα είναι αμετάφραστο θα είναι μεταφρασμένο και δεν θα είναι erga omnes. Αλλιώς θα λέγονται στο εξωτερικό, αλλιώς στη χώρα μας αλλιώς στη χώρα τους που θα λέγονται Μακεδόνες» σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, «το ‘’Βόρεια Μακεδονία’’ δεν είναι λύση, αφήνει ανοιχτό το σφετερισμό της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».

«Τα δίνετε όλα χωρίς στήριξη από τη Βουλή χωρίς απόφαση υπουργικού συμβουλίου, χωρίς στήριξη κανενός -χωρίς στήριξη του εταίρου σας- με ανύπαρκτη νομιμοποίηση και μηδενική συναίνεση» πρόσθεσε, ενώ κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι πήρε θέση υπέρ της συμφωνίας ως μη όφειλε.

«Εγώ δεν δημιούργησα κανένα πρόβλημα το 1992, το δημιούργησαν ο Στάλιν και ο Τίτο, εγώ διαχειρίστηκα την εθνική γραμμή που συνοψίστηκε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ομόφωνα, με μια αποχή, δηλαδή καμία αναγνώριση του ονόματος ‘’Μακεδονία’’ χωρίς σύνθετα και παράγωγα». «Ο κόσμος σας έχει καταλάβει, ετοιμαστείτε να λογοδοτήσετε γι’ αυτό».
skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *