Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις πυρόπληκτες περιοχές

Πρωθυπουργός, πυρόπληκτες περοχές,

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της πυροσβεστικής και του στρατού...


Περίπου μια ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, στο Μάτι. Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τις πυρόπληκτες περοχές και συνομίλησε με τα κλιμάκια της πυροσβεστικής και του στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των ζημιών.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ο Αλ.Τσίπρας επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο ίδιος συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον υπαρχηγό της πυροσβεστικής, κ. Αναγνωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στην περιοχή.

Mε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τον σεβασμό του σε όσους έδωσαν τη μάχη αλλά και την ανείπωτη θλίψη που ένιωσε κατα την επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές.

 Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου