K. Μπακογιάννης: Δεν υπάρχει πια ενεργό μέτωπο στην Εύβοια - Ήμασταν έτοιμοι

Κ. Μπακογιάννης, πυρκαγιά Εύβοιας,

Στην ετοιμότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και στην αυταπάρνηση των πυροσβεστικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των πύρινων μετώπων στην Εύβοια αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Μπακογιάννης...


«Δεν υπάρχει πια ενεργό μέτωπο, αλλά αναζωπυρώσεις» τόνισεΪ για τη μάχη με τις φλόγες ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. «Είναι πολύ καλύτερη η εικόνα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά είχαμε μια πολύ δύσκολη και μακρά νύχτα» σημείωσε, απευθύνοντας ένα «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες και σε όσους συνέδραμαν στην αντιμετώπιση των πύρινων εστιών.
Ο Κώστας Μπακογιάννης εξήγησε ότι για την αποτελεσματική καταπολέμηση των πύρινων μετώπων η αυτοδιοίκηση «αντέδρασε πολύ αποτελεσματικά», καθώς υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία σε περιφέρεια και δήμο Ευβοίας.

«Έχουμε αγαστή συνεργασία, ήμασταν έτοιμοι, υπήρχε σχέδιο, όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε να λειτουργήσουν. Υπάρχουν σχέδια εκκένωσης του κάθε χωριού αυτά είναι τα βασικά άμα θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας» εξήγησε ο περιφερειάρχης. Διευκρίνισε ότι πρώτο μέλημα ήταν να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές, και στη συνέχεια οι περιουσίες και το περιβάλλον. «Πρώτη προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου