Την Δευτέρα η κρίσιμη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα - Πάνου Καμμένου

Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος,

Η κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου την Δευτέρα, αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το protothema.gr χαρακτηρίζοντας την εν λόγω συνάντηση ως «ιδιαιτέρως κρίσιμη»


Συνάντηση κατά την οποία θα δοθούν εξηγήσεις και θα αποσαφηνιστεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα της κυβερνητικής συνεργασίας, θα έχουν αύριο Δευτέρα, 15/10, οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το protothema.gr χαρακτηρίζοντας την εν λόγω συνάντηση ως «ιδιαιτέρως κρίσιμη». Και πώς να μην είναι, καθώς μετά την παρουσίαση του Plan B' στο Μακεδονικό από τον Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, αλλά και τα περί νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, δεκάδες είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν γνωστή τη δυσαρέσκειά τους με δημόσιες τοποθετήσεις.

Το... μπαράζ δηλώσεων κατά του ΥΕΘΑ, συνεχίστηκε και το Σάββατο παρότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να περιορίσει τη ζημιά της πρωτοβουλίας Καμμένου και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πάντως σε κάθε τόνο ότι η κυβέρνηση έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία και δεν χρειάζεται τον αρχηγό των ΑΝΕΛ για να αποφύγει τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου