ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙΡΟΣ

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος

Η Επιτροπή καλείται να παραδώσει την έκθεσή της στην ολομέλεια στις 15 Ιανουαρίου του 2019, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το βράδυ της Τετάρτης η Βουλή, κατά πλειοψηφία...

 
Συγκροτήθηκε σε Σώμα σήμερα η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, πρόεδρος εκλέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, αντιπρόεδρος ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης και γραμματέας ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Η Επιτροπή καλείται να παραδώσει την έκθεσή της στην ολομέλεια στις 15 Ιανουαρίου του 2019, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το βράδυ της Τετάρτης η Βουλή, κατά πλειοψηφία. Με τον χρονικό ορίζοντα των δύο μηνών εργασιών της επιτροπής εξέφρασαν την διαφωνία τους η ΝΔ, η ΔΗΣΥ, το Ποτάμι και το ΚΚΕ και ζήτησαν την παράταση των εργασιών της.

Η χθεσινή δεκάωρη συνεδρίαση της ολομέλειας για την συνταγματική αναθεώρηση, ολοκληρώθηκε με την ομιλία του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου και την ψηφοφορία για τον καθορισμό της προθεσμίας υποβολής της έκθεσης της επιτροπής.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη