Επικαιροτητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ρωσία: Ξεκινούν στη Μόσχα δωρεάν μαζικά τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού

Ανά διαστήματα μερικών ημερών περίπου 70.000 Μοσχοβίτες, οι οποίοι θα επιλέγονται τυχαία, θα λαμβάνουν πρόσκληση για να υποβληθούν δωρεάν σε τεστ αντισωμάτων...

Οι αρχές της Μόσχας από σήμερα 15 Μαΐου θα αρχίσουν να πραγματοποιούν τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού σε κατοίκους της ρωσικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν στο δικό του μπλογκ.

Ανά διαστήματα μερικών ημερών περίπου 70.000 Μοσχοβίτες, οι οποίοι θα επιλέγονται τυχαία, θα λαμβάνουν πρόσκληση για να υποβληθούν δωρεάν σε τεστ αντισωμάτων.

«Κάθε συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα γνωρίζουμε ακριβώς, το ποσοστό των Μοσχοβιτών που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό και απόκτησαν ανοσία, πόσοι άνθρωποι μολύνθηκαν και πόσοι είναι ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού. Και το κύριο είναι ποια είναι η πραγματική δυναμική μετάδοσης του κορωνοϊού», αναφέρει ο δήμαρχος της Μόσχας.

Τα στοιχεία θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του δήμου mos.ru. και θα αποτελέσουν την προϋπόθεση για την λήψη αποφάσεων διαχείρισης της κατάστασης, που σχετίζονται με την λειτουργία του συστήματος υγείας όπως και με την διατήρηση ή την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, αναφέρει ο δήμαρχος της Μόσχας.
πηγή: CG

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *