Τουριστική καμπάνια του Δήμου Χαλκιδέων: «Θα σε δω στη Χαλκίδα»

“Θα σε δω στη Χαλκίδα” – “See you in Chalkis”, η επίσημη τουριστική καμπάνια του Δήμου Χαλκιδέων ξεκίνησε με την παραγωγή ενός καλαίσθητου βίντεο...


Με την προβολή ενός περιεκτικού και καλαίσθητου βίντεο, ξεκίνησε η επίσημη τουριστική καμπάνια του Δήμου Χαλκιδέων.
Όπως αναφέρει ο Δήμος: «H γραμμική ιστορία της επισκέπτριας, η οποία εξερευνεί την πόλη κι ανακαλύπτει την ιστορία της. Παράλληλα, διάφορες μορφές τέχνης κι ανθρώπινες στιγμές εξελίσσονται με φόντο τα αξιοθέατα του Δήμου, με σημείο αναφοράς την πόλη της Χαλκίδας, αλλά και εικόνες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες, τους Δίδυμους Πύργους στο Ληλάντιο, το λιμάνι και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αρτάκη, το θέατρο και τον αρχαιολογικό χώρο του ιερού της Αυλιδείας Αρτέμιδος και την παραλία των Αλυκών, που αγκαλιάζουν όλο το Δήμο.
Ο επισκέπτης του Φάρου μας ταξιδεύει στο χρόνο, τα δυο μικρά παιδιά στον Άγιο Νικόλαο μας μεταφέρουν στο δικό τους παραμύθι και μας γεμίζουν συγκίνηση, ενώ το ζευγάρι του Κόκκινου Σπιτιού αποτυπώνει όλη εκείνη τη νοσταλγία και το συναίσθημα μιας άλλης εποχής.
Ο εναέριος χορός πάνω από τα τείχη του κάστρου του Καράμπαμπα απογειώνει την ιστορία, ώσπου η κεντρική επισκέπτρια καταλήγει σε μια γιορτή δίπλα στο νερό με φόντο την παραλία και την παλαιά γέφυρα».
Σκηνοθεσία-Μοντάζ: Νίκος Πάνου
Σύνθεση μουσικής: Μάνος Αγτζίδης
Επιμέλεια λογοτύπου: Αλέξανδρος Χαλοούπκα

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη