Η τοξική κυβέρνηση Μητσοτάκη η πιο επικίνδυνη μετά τη μεταπολίτευση

Κατερίνα Ακριβοπούλου, ΝΔ, Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης,
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου καυτηριάζει τα τεκταινόμενα μιας κυβέρνησης την οποία χαρακτηρίζει σαν την πιο επικίνδυνη από τη μεταπολίτευση.


Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις και διευκρινίσεις για την απότομη αύξηση των κρουσμάτων. Την απάντηση την έχουν προκάτ από τις 7 Οκτωβρίου, όταν η μεγαλειώδης αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το εφετείο, προκάλεσε μεγαλειώδη πανικό και γι αυτό έσπευσαν να την διαλύσουν.

Ακριβώς 14 ημέρες ( τόσο χρειάζεται να επωαστεί ο ιός) μετά την μεγάλη Γιορτή της Δημοκρατίας, εμφανίζουν τον τρομοκρατικό αριθμό των 865 κρουσμάτων, κηρύσσοντας κόκκινο συναγερμό και μαύρη προπαγάνδα από τον ‘Αδωνι. Ο κατ’ επίφαση υπουργός Ανάπτυξης, βγήκε από τα αζήτητα στα κανάλια, μόνο και μόνο για να πει στο έντρομο τηλεοπτικό πλήθος, ότι η έξαρση ήταν αναμενόμενη μετά την… συγκέντρωση του Εφετείου!

Μας λένε δηλαδή ότι στην συγκέντρωση κατέβηκε κόσμος από την Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, την Κοζάνη, τα Γιάννενα και άλλες κοκκινισμένες από τον ιό περιοχές, ο οποίος στη συνέχεια συνωστίστηκε στις εκκλησίες για να γλυτώσει από τα χημικά…

Διόλου τυχαία από σημειολογικής πλευράς και η παρουσία την ίδια μέρα, του σερίφη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Θεσσαλονίκη, για να κηρύξει τον ανένδοτο αστυνομικό αγώνα κατά της πανδημίας, προωθώντας την κουλτούρα της καταστολής σε όλα.

Συμπτώματα πανικού, δείγμα πολιτικής απάτης, έξαρση της τοξικής επικοινωνιακής διαχείρισης και φτηνά κόλπα ενός συστήματος το οποίο κυνηγά αδυσώπητα τους νέους, στέλνοντας στα κρατητήρια 14χρονα παιδιά, ποινικοποιεί την κοινωνική διαμαρτυρία, προγραμματίζει πλιάτσικο στην περιουσία των πολιτών με τον πτωχευτικό κώδικα, υποβαθμίζει συνειδητά την Δημόσια Υγεία, στριμώχνει τον κόσμο σαν σαρδέλες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα παιδιά μας στις σχολικές αίθουσες χωρίς μέτρα προστασίας, ρίχνει στα τάρταρα την Οικονομία λόγω συγκεκριμένων δεσμεύσεων έναντι συμφερόντων ειδικού σκοπού, εκχωρεί την εθνική κυριαρχία σε τρίτους και υποθάλπει τον κοινωνικό χρυσαυγιτισμό με τοξικοτέτοιους και τοξικοτέτοια.

Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση από την Μεταπολίτευση και μετά, θα εξακολουθεί να μας κουνάει το δάχτυλο, όσο της το επιτρέπουμε, με ατομική μας ευθύνη.

πηγή: eretikos.gr - τo blog της Κατερίνα Ακριβοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου