Γιώργος Τράγκας: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού με πλύση εγκεφάλου και χυδαία προπαγάνδα»

Γιώργος Τράγκας, κορονοϊός, Θεσσαλονίκη, κυβερνητική πολιτική, προπαγάνδα, Βασ. Κικίλιας, Crashonline,

Όσα αναφέρω καθημερινά στις εκπομπές μου είναι προϊόν τεκμηριωμένων πληροφοριών και καταγεγραμμένων συνεντεύξεων με μάχιμους γιατρούς...

άρθρο του Γιώργου Τράγκα στο crashonline

Με απόλυτη ευθύνη του αρμόδιου υπουργού κυρίου Βασίλη Κικίλια και της κυβέρνησης του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης είναι επιεικώς εφιαλτική. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται σε επιβάρυνση υγείας. Χιλιάδες ασθενείς οδηγούνται σε χειρότερη ποιότητα ζωής και ενδεχομένως σε πρόωρο θάνατο από την αδιαφορία και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παρακαλώ θερμά, ικετεύω τον σεβαστό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ακούσει τις καταγγελίες των γιατρών της Θεσσαλονίκης και όχι τις διαβεβαιώσεις και τους πανηγυρισμούς του κυρίου Κικίλια. Είναι ένας νάρκισσος πολιτικός, ο οποίος κομπάζει για ανύπαρκτες νίκες και θριάμβους κατά του ιού και για εμβόλια που φτάνουν σύντομα στην Ελλάδα, χωρίς αυτά να έχουν πάρει έγκριση και χωρίς ακόμη να έχουν ετοιμαστεί οι γραμμές μαζικές παραγωγής τους.

Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά εμπόλεμη ζώνη. Οι ασθενείς με καρκίνο και καρδιαγγειακά έχουν εγκαταλειφθεί. Όσα αναφέρω καθημερινά στις εκπομπές μου είναι προϊόν τεκμηριωμένων πληροφοριών και καταγεγραμμένων συνεντεύξεων με μάχιμους γιατρούς σε διάφορα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας, που εξομολογούνται και αποκαλύπτουν το μέγεθος των ελλείψεων που υπάρχουν στα κεντρικά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και γενικά της Βορείου Ελλάδος.

Είναι ανατριχιαστικό το γεγονός ότι ένα ολόκληρο νοσοκομείο, όπως το Ιπποκράτειο το οποίον κηρύχθηκε νοσοκομείο covid19, έχει έναν και μοναδικό αξονικό τομογράφο και δεν έχει την δυνατότητα, την οικονομική δυνατότητα να νοικιάσει έναν δεύτερο μεταχειρισμένο. Είναι εφιαλτικό να ακούς από τον αντιπρόεδρο των γιατρών των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης ότι δεν υπάρχουν στεφανιογράφοι για να γίνει η απαραίτητη εξέταση σε ένα οξύ περιστατικό εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Η ατμόσφαιρα λόγω της καραντίνας είναι εφιαλτική. Έχουν πολλαπλασιαστεί οι αυτοκτονικές σκέψεις, το στρες, η κατάθλιψη, η ενδοοικογενειακή βία, τα εμφράγματα, οι καρκίνοι. Ουδείς ασχολείται με τις βαρύτατες αυτές ασθένειες. Ο ένας μετά τον άλλον, οι πιο γνωστοί γιατροί της Θεσσαλονίκης, οι μάχιμοι γιατροί στα νοσοκομεία, αναφέρουν ότι το υπουργείο Υγείας, ο περίφημος κύριος Κικίλιας και η κυβέρνηση, δεν είχε κανένα πλάνο βελτίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα που διανύουμε το δεύτερο, δεν έγινε τίποτα ουσιαστικό και καθοριστικό για την αναβάθμιση του ΕΣΥ. Η αναστολή των γενικών χειρουργείων, όπως και το πάγωμα των εξετάσεων που επείγουν, η παραπομπή τους στο μέλλον, είναι κακουργηματικές πράξεις σε βάρος χιλιάδων ανθρώπων.

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού με πλύση εγκεφάλου και χυδαία προπαγάνδα, παρά με ειδικευμένους πνευμονολόγους. Οι γιατροί που προσελήφθησαν ήταν ανειδίκευτοι και με συμβάσεις πείνας. Αυτά δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας του γράφοντος ή κάποιου με διάθεση να ασκήσει οξύτατη αντιπολιτευτική κριτική. Είναι στοιχεία που προκύπτουν από μια ατέλειωτη σειρά συνεντεύξεων με γιατρούς νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και με καθηγητές του Πανεπιστημίου.

Ο αντιπρόεδρος των γιατρών των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης μου έδωσε μια μακρά και ανατριχιαστική συνέντευξη – εξομολόγηση. Σε αυτή τη συνέντευξη η οποία προστίθεται στις καταγγελίες και αποκαλύψεις και άλλων γιατρών, ο κύριος Κούτρας υπογραμμίζει ότι ένα ολόκληρο νοσοκομείο, όπως το Ιπποκράτειο, έχει έναν αξονικό τομογράφο, δεν έχει στεφανιογράφο, φιλοξενεί 250 περιστατικά covid19 και διώχνει όλους τους ανθρώπους που πηγαίνουν εκεί με βαριά νοσήματα. Για την ακρίβεια δεν μπορεί, δεν αντέχει να τους περιθάλψει.

Η «υγειονομική δικτατορία» απλώνεται σε όλη τη χώρα σε μια προσπάθεια να καλύψει όλες τις ελλείψεις του ΕΣΥ, την βαθύτατη οικονομική ύφεση, την καταστροφή της εθνικής οικονομίας και τις συζητούμενες στα παρασκήνια υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα.

Ήδη ο κύριος Κικίλιας επιτίθεται και επιχειρεί να φιμώσει όσους αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που αναγγέλλουν κάποιες εταιρείες ή όσους φοβούνται ως άνθρωποι να κάνουν υποχρεωτική μια ιατρική πράξη. Ο κύριος Κικίλιας τους χαρακτηρίζει συνωμοσιολόγους και αρνητές των εμβολίων δρασκελίζοντας έτσι το κατώφλι του ναζισμού. Φαίνεται ότι ο υπουργός Υγείας δεν σέβεται ούτε την ιατρική δεοντολογία ούτε τους διεθνείς νόμους ούτε το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα που θέλει την εφαρμογή ιατρικών πράξεων μόνο με συναίνεση του ασθενούς ή του υγιούς. Ο υπουργός Υγείας ενδεχομένως διακατέχεται από τη νοοτροπία των Ναζί- γιατρών που έκαναν διάφορα πειράματα σε κρατούμενους διαφόρων στρατοπέδων.

Κάποιος πρέπει να του πει ότι προ ημερών η κυρία Μέρκελ δήλωσε προς τον Γερμανικό λαό ότι ο εμβολιασμός θα είναι προαιρετικός. Θα γίνεται μόνο με την συναίνεση κάθε πολίτη. Όποιος θέλει θα προσέλθει. Όποιος δεν θέλει, θα αναλάβει την ευθύνη προς τον εαυτό του. Αλίμονο να φτάσουμε στο σημείο να επιβάλλουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους να υφίστανται ιατρικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Η ιατρική θα γινόταν θάλαμος βασανιστηρίων και οι γιατροί βασανιστές και δήμιοι.
Όπως και να έχει, ο κύριος Κικίλιας πανηγυρίζει για τον ερχομό των εμβολίων χωρίς αυτά να έχουν εγκριθεί ακόμη από αρμόδιους οργανισμούς. Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο φάκελός τους και χωρίς να γνωρίζει η ιατρική και φαρμακευτική κοινότητα ποια και πόσα εργοστάσια θα παράγουν μαζικά εκατομμύρια εμβόλια. Είναι ασύλληπτο ψεύδος, όπως λένε καθηγητές της Φαρμακολογίας, να λες στον Ελληνικό λαό ότι θα δημιουργήσεις άμεσα χίλια και πλέον κέντρα εμβολιασμού, ενώ τα κανάλια, που σε προβάλλουν για λόγους φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας, αναφέρουν σε διάφορα ρεπορτάζ ότι τα παραγόμενα εμβόλια χρειάζονται υπερσύγχρονη τεχνολογία κατάψυξης σε μείον 70 βαθμούς Κελσίου.

Ήταν συγκλονιστική η συνέντευξη που μου παραχώρησε ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, κύριος Δημήτρης Κούβελας. Εάν τον άκουγε ο κύριος Κικίλιας και οι διάφοροι συνάδελφοι θα έτρεχαν να κρυφτούν από ντροπή. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι ο κύριος Κικίλιας είναι αρμοδιότερος από τον κύριο Κούβελα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βομβαρδίζει με χυδαία προπαγάνδα υπερβολές και ψέματα τον Ελληνικό λαό. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία καταγγέλλουν τις ελλείψεις, την αδιαφορία του υπουργείου, την ανικανότητα του υπουργού και τα κενά που έχει η άμυνα εναντίον του κορονοϊού. Δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες προσλήψεις. Δεν έχουν διαμορφώσει, όπως θα έπρεπε, νοσοκομεία λοιμωδών μόνο για τον covid19. Και δεν έχουν πάρει μέτρα για να καλύψουν χιλιάδες ασθενείς που αντιμετωπίζουν βαρύτατα εκφυλιστικά νοσήματα.

Πρόχειρα, χωρίς ορθολογισμό, εντελώς ασόβαρα, φέρνουν μέτρα επιβαρύνοντας την κοινωνική ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου