Γ.Ν. Χαλκίδας: Πλήρης η ΜΕΘ Covid-19 του Νοσοκομείου Χαλκίδας - Δεν υπάρχουν άλλες κλίνες νοσηλείας!

Χαλκίδα, Γ.Ν. Χαλκίδας. κορονοϊός, ΜΕΘ, πλήρεις,
Κατειλλημένες πλέον και οι έξι κλίνες νοσηλείας της νεοσύστατης ΜΕΘ για COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας. Σύμφωνα με ρεπορταζ του STAR K.E. στις έξι κλίνες ΜΕΘ νοσηλεύονται ασθενείς από Καρδίτα (1), Ευρυτανία (4) και Ιστιαία (1)...
  

Δεν πρόλαβε να κλείσει μία εβδομάδα λειτουργίας η ΜΕΘ Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας και ήδη γέμισε από περιστατικά.

Χρησιμοποιούνται και οι έξι κλίνες ΜΕΘ, όπου νοσηλεύονται ένας 59χρονος από την Ευρυτανία, τέσσερις από την Καρδίτσα, μία 72χρονη, ένας 55χρονος, ένας 68χρονος και μία 52χρονη και μία 76χρονη γυναίκα από την Ιστιαία που διασωληνώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης. Νοσηλευόταν στην κλινική Covid ήπιων περιστατικών, αλλά χθες επιδεινώθηκε η υγεία της και έτσι σήμερα κρίθηκε η μεταφορά της στην ΜΕΘ. Το τραγικό είναι ότι δίπλα της ακριβώς στην κλινική Covid νοσηλεύεται και ο άντρας της, ο οποίος έζησε από κοντά την δραματική αλλαγή της κατάστασης της συζύγου του και την μεταφορά της στην Μονάδα Εντατικής.

Το Γ. Ν. Χαλκίδας διαθέτει και μονάδα ΜΑΦ με 4 κλίνες και αρκετούς αναπνευστήρες, οπότε δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και αυτή η μονάδα για ασθενείς Covid-19.
STAR KE

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου