Φώφη Γεννηματά: «Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια»

Φώφη Γεννηματά, ΚΙΝΑΛ, Κίνημα Αλλαγής, Covid-19, κορονοϊός, εμβόλια,


Φώφη Γεννηματά για τον εμβολιασμό: «Αρκετά με το επικοινωνιακό show, ώρα για σχέδιο με διαφάνεια και χωρίς εξαιρέσεις..»

«Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της κυβέρνησης με τα εμβόλια. Η δουλειά της είναι ο αποτελεσματικός εμβολιασμός και το ασφαλές άνοιγμα», σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την συνεχή προβολή εμβολιασμών κυβερνητικών παραγόντων.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε την «ευθύνη του πρωθυπουργού να εφαρμοστεί επιτέλους ένα σχέδιο, με διαφάνεια, χωρίς εξαιρέσεις και παρεμβάσεις».

Η κ. Γεννηματά επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας πως θυμήθηκε τα τεστ στο «και πέντε», όταν το Κίνημα Αλλαγής το ζητάει μήνες. «Περιμένουμε δημόσια αξιόπιστα επιδημιολογικά στοιχεία για κάθε περιοχή που ανοίγει. Όπως και καλύτερη οργάνωση προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

«Τα λάθη που έγιναν στο δεύτερο κύμα και τα πληρώσαμε ακριβά, δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αν η κυβέρνηση λειτουργήσει ξανά με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας το τρίτο κύμα- στο οποίο αναφέρθηκε και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης- δεν θα αργήσει, με ευθύνη της, να έρθει», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου