Στα 200 χρόνια από την Ανεξαρτησία στο τραπέζι των ..."διερευνητικών" με τους Τούρκους!

επικαιρότητα, Γιώργος Τράγκας, Crash Online, ελληνοτουρκικά, διερευνητικές,

Γ. Τράγκας: Τα 200 χρόνια από την Ανεξαρτησία φαίνεται ότι θα γίνουν καθισμένοι σε ένα τραπέζι όπου θα κουβεντιάζουμε για το πώς θα δώσουμε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους!

Από το Crash Online, αναδημοσιεύουμε σήμερα το άρθρο του Γιώργου Τράγκα, με τίτλο “Τα 200 χρόνια από την Ανεξαρτησία φαίνεται ότι θα γίνουν καθισμένοι σε ένα τραπέζι όπου θα κουβεντιάζουμε για το πώς θα δώσουμε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους!”, που δημοσιεύτηκε στις 19/01/2021.

Διαβάστε το άρθρο

του Γιώργου Τράγκα

Τα γενέθλια του ελληνικού έθνους, τα 200 χρόνια από την Ανεξαρτησία, φαίνεται ότι θα γίνουν φέτος υπό την σκιά των απειλών του κυρίου Ερντογάν και του κυρίου Τσαβούσογλου. Και μάλλον τα γενέθλια αυτά θα γίνουν καθισμένοι σε ένα τραπέζι όπου θα κουβεντιάζουμε για το πώς θα δώσουμε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους και πώς θα αποσύρουμε τις στρατιωτικές δυνάμεις μας από τα νησιά μας. Με τις πλάτες των Γερμανών, η Άγκυρα επιτίθεται πάλι εναντίον της χώρας μας λίγο πριν από τις περίφημες διερευνητικές συνομιλίες. Και ουσιαστικά δείχνει από τώρα ότι θέλει να τις δυναμιτίσει πριν καν αρχίσουν. Αυτό φυσικά συμβαίνει επειδή το θέλει η Γερμανία, και με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη που σύρεται σε έναν διάλογο από το Βερολίνο. Έναν διάλογο που οδηγεί σε ταπεινωτική, εθνική ήττα και απώλεια εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Οι χθεσινές δηλώσεις του κυρίου Τσαβούσογλου αποδεικνύουν ότι η ελληνική πλευρά θα πάει να κουβεντιάσει για το πόσα θα δώσει ή πόσα πρέπει να υπογράψει για να υπάρξει συνυποσχετικό για να πάει στη Χάγη, και να σφραγίσει νομικά την εκχώρησή τους στο Διεθνές Δικαστήριο. Το 2021, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δείχνει να είναι «σκοτεινό» όπως και το 2020.

Το Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον είναι φρούριο από χιλιάδες ένοπλους άνδρες προκειμένου να ορκιστεί ο κύριος Μπάιντεν. Ο προφήτης οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί προειδοποίησε για πιθανές νέες ένοπλες κοινωνικές συγκρούσεις και εντάσεις. Επίσης προειδοποίησε ότι εισήλθαμε οριστικά στην εποχή των πολυεθνικών, οι οποίες έχουν αποκτήσει μεγάλη δύναμη και απόλυτο έλεγχο σε διάφορα κράτη και σε πολύ μεγάλες περιοχές του κόσμου.

Οι επιστήμονες στην Κίνα σιγά σιγά αποδέχονται ότι απέκρυψαν για μεγάλο διάστημα την εξάπλωση του ιού. Έτσι αποδεικνύεται, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση, ότι η κινεζική οικονομία επωφελήθηκε αποκρύπτοντας τον κορονοϊό. Σήμερα, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μπολιάζει, η ομάδα Γκέιτς τριπλασιάζει την περιουσία της. Το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας έφερε ανάπτυξη από το 2020 2,3 % στην κινεζική οικονομία.

Η Pfizer/BioNTech παίζει βρώμικα παιχνίδια, καθώς, όπως αποκάλυψε εκπομπή της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης, η Pfizer παραδίδει εμβόλια χαμηλότερης ποιότητας mRNA από αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στις κλινικές δοκιμές. Και ταυτόχρονα παίζει οικονομικά παιχνίδια μειώνοντας τον αριθμό παραδόσεων εμβολίων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Το εκπληκτικό είναι ότι, ενώ η Γαλλία, η Αυστρία, η Ρουμανία, η Μεγάλη Βρετανία και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαφωνούν εντονότατα με την καθιέρωση εμβολιασμού, ο κύριος Μητσοτάκης εντολοδόχος της Microsoft επιμένει μαζί με μερικούς άλλους Ευρωπαϊκούς ηγέτες να δημιουργηθούν τα «διαβατήρια» εμβολιασμού. Δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι η Microsoft και η Big Pharma θέλουν να αναλάβουν την έκδοση δισεκατομμυρίων διαβατηρίων, προκειμένου να κερδίσουν ατέλειωτα χρήματα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, ενώ η πατρίδα μας αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη συμφορά από τότε που γεννήθηκε ως κράτος, δείχνει ολοένα και περισσότερο ότι είναι μπερδεμένος με τα οικονομικά συμφέροντα εκείνων που επενδύουν στην παραγωγή εμβολίων, «διαβατηρίων» και όχι φαρμάκων.

Ο κόσμος «σκοτεινιάζει». Η Ελλάδα έχει υποστεί μη αναστρέψιμη οικονομική ισοπέδωση. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή στην αστυνομία να χρησιμοποιεί περισσότερο νερό για τη διάλυση συγκεντρώσεων και λιγότερα χημικά. Το Μαξίμου συγκρούεται με την Αντιπολίτευση για το ποιος φταίει για το «Bergamo» της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή για τα θύματα που καταγράφηκαν στη συμπρωτεύουσα. Και τα κανάλια σε απόλυτη τηλεοπτική παρακμή και διαφθορά, σε απόλυτη τηλεοπτική παράνοια ασχολούνται με το κίνημα #metoo που ξεκίνησε με την κυρία Μπεκατώρου και επεκτείνεται πλέον σε φοιτήτριες, εργαζόμενες. Χωρίς να αποκαλείται να επεκταθεί και σε κυρίες που πέρασαν από τον πολιτικό κόσμο.

πηγή: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου