Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση από τον Ν. Καραχάλιο: “Ως εδώ οι υποχωρήσεις στα ελληνοτουρκικά” (video)

Νίκος Καραχάλιο, FORUM 2020, Πάρις Καρβουνόπουλος, militaire.gr,

Ο πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, επικεφαλής του FORUM 2020.gr, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Νίκος Καραχάλιος μιλά με τον Πάρι Καρβουνόπουλο για τα ελληνοτουρκικά, την πανδημία και την οικονομία

Πρώην γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, επικεφαλής του FORUM 2020, Σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Νίκος Καραχάλιος μιλά στο Militaire.gr και τον δγημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο για τα ελληνοτουρκικά εκφράζοντας μεγάλο προβληματισμό για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. 

Ο Νίκος Καραχάλιος υποστηρίζει ότι θα ΄πρεπε ήδη να έχουμε σηκωθεί από το τραπέζι των όποιων συζητήσεων γίνονται με την Τουρκία. Η πρόκληση με το Τσεσμέ δεν επιτρέπει άλλη λύση.

Ο κ. Καραχάλιος κάνει λόγο για υποχώρηση από κόκκινες γραμμές που επί δεκαετίες σέβονταν οι ελληνικές κυβερνήσεις και επισημαίνει ότι αν τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση δεν αποφασίσει την διακοπή των όποιων ελληνοτουρκικών επαφών θα στείλει λάθος μήνυμα όχι μόνο στην Τουρκία “αλλά και σ΄ όλους όσους μέχρι τώρα στηρίζουμε την κυβέρνηση”. Όπως λέει τα όρια ανοχής έχουν εξαντληθεί “ως εδώ”.

Ο πρόεδρος του FORUM 2020 μιλά ακόμη για τη διαχείριση κρίσεων στον κορωνοϊό αλλά και στο δύσκολο θέμα της οικονομίας. Μπορούν όλα αυτά να φέρουν εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου