Luc Montagnier: «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορoνοϊό δεν θα επιζήσουν»! (video)

εμβολιασμοί, Covid-19, Luc Montagnier,

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier: «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορoνοϊό δεν θα επιζήσουν»!

Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier μίλησε με σφοδρότητα κατά των μαζικών εμβολιασμών οι οποίοι γίνονται εν μέσω πανδημίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό είναι «το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ».

Παράλληλα, σύμφωνα με το naturalnews.com τόνισε πως «δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία» για τον «κινεζικό» ιό, όπως χαρακτηρίζει τον κορoνοϊό. «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα» φέρεται να είπε.

Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στα εμβόλια και τι κάνουν αυτά, ο Luc Montagnier αναφέρει επίσης ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE. «Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορoναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

Ο νέος αυτός ιός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο που απελευθερώνεται σκόπιμα, κατά την άποψη του Montagnier.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στο βίντεο ο Montagnier είπε πως είναι αδιανόητο και μέγα λάθος να εμβολιάζεται κάποιος εν μέσω της πανδημίας. Σημείωσε κατηγορηματικά ότι ο μαζικός εμβολιασμός την ώρα που η πανδημία μαίνεται είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει ποτέ και αυτό δημιουργεί τις μεταλλάξεις.

Το δικαιολόγησε δε, αυτό λέγοντας ότι όπου και αν κοιτάξετε σε οποιαδήποτε χώρα, η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από μια αντίστοιχη καμπύλη θανάτων.

Σύμφωνα με την πηγή ο Montagnier υποστήριξε πως όσοι εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού θα πεθάνουν σύντομα, παρόλα αυτά οι δηλώσεις του πιθανόν παρερμηνεύτηκαν, είτε περιέχονται σε άλλο τμήμα της συνέντευξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου