Φώφη Γεννηματά: «Το ΚΙΝΑΛ ανάχωμα στη συντηρητική πολιτική του κ. Μητσοτάκη»

Φώφη Γεννηματά, Κίνημα Αλλαγής, ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά, με άρθρο της στην εφημερίδα «στο Καρφί», υποστηρίζει ότι «οι επιπτώσεις της πολιτικής Μητσοτάκη οδηγούν σε αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Τα πρώτα σημάδια είναι ορατά....

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με άρθρο της στην εφημερίδα «στο Καρφί», υποστηρίζει ότι «οι επιπτώσεις της πολιτικής Μητσοτάκη οδηγούν σε αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Τα πρώτα σημάδια είναι ορατά. Με το αφήγημα μας για την νέα αλλαγή διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Θα το πετύχουμε μαζί με όσους ελπίζουν, ονειρεύονται και αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια, την εθνική υπερηφάνεια, την πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Ως απαραίτητη προϋπόθεση, η κ. Γεννηματά επισημαίνει την ανάγκη για αλλαγή παραγωγικού μοντέλου, με το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο και την εξάλειψη των ανισοτήτων, όπως σημειώνει, προσθέτοντας ότι «για να γίνει πραγματικότητα, χρειάζεται να μπει το Κίνημα Αλλαγής προοδευτικό ανάχωμα στη συντήρηση».

Προσθέτει ότι «στο Κίνημα Αλλαγής ασκούμε μαχητική και προγραμματική αντιπολίτευση. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στον δικό μας αυτόνομο δρόμο, χωρίς ετεροκαθορισμούς και χωρίς εξαρτήσεις από κανέναν. Με τη δύναμη που διαχρονικά μας δίνει η πίστη στις αρχές, στις αξίες και την προσφορά του ΠΑΣΟΚ. Με το μπόλιασμα της δυναμικής της νέας γενιάς και της πολύτιμης εμπειρίας των παλαιότερων».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, η κυβέρνηση δεν έπεισε για τον εμβολιασμό και τώρα καταφεύγει στους λαϊκισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, με επιδόματα για τους μισούς νέους. Έχω τονίσει α
πό την πρώτη στιγμή ότι «κλειδί αποτελεί η σχέση εμπιστοσύνης πολιτών-Πολιτείας. Είναι σημαντικό και ο τελευταίος πολίτης να πεισθεί για να αξιοποιήσει το πολύτιμο δώρο της επιστήμης. Ο μαζικός εμβολιασμός είναι η λύση», τονίζει η κ. Γεννηματά, ενώ συμπληρώνει ότι «το ΕΣΥ εγκαταλείφθηκε, οι υποδομές καταρρέουν, το προσωπικό εξαντλείται. Μόνη έγνοια της ΝΔ ήταν να κρατηθεί ο ιδιωτικός τομέας υγείας covid-free».

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης εκφράζει και για την ανάπτυξη της οικονομίας, μιλώντας για κοντόφθαλμο χειρισμό του Σχεδίου Ανάκαμψης, που εντείνει το αδιέξοδο. «Μόνοι τους στο Μαξίμου το έγραψαν, μόνοι τους το γιόρτασαν σε φιέστες. Τόσο μεγάλος θόρυβος, για χρήματα που θα κατευθυνθούν, δυστυχώς, σε τόσο λίγους, μόνο αγανάκτηση προκαλεί», αναφέρει.

Η Φώφη Γεννηματά κατακρίνει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «η ΝΔ δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο συνοδοιπόρο από τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το αντιμεταρρυθμιστικό κρεσέντο. "Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο". Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης είναι "με την πλάτη στον τοίχο" πετάγεται ο ΣΥΡΙΖΑ και με τη στάση του, δίνει "σωσίβιο σωτηρίας", αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου