Ο Σύλλογος Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας - ΣΕΕΤ - στο πλευρό των πυρόπληκτων τη Β. Εύβοιας

Πυρκαγιές, πυρόπληκτοι, Σύλλογος Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας, ΣΕΕΤ,

Συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας. από τον Σύλλογο Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας....

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας - ΣΕΕΤ - αποφάσισε να βοηθήσει στην κάλυψη πρώτων αναγκών των πυρόπληκτων συμπολιτών μας με την παροχή οικονομικής βοήθειας. Όσοι –ες θέλετε να συνδράμετε από το υστέρημά σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του Συλλόγου (GR4101 1013 7000 0013 729610082, Εθνική Τράπεζα) με την ένδειξη ΠΥΡΚΑΓΙΑ.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας:

«Ο πύρινος εφιάλτης συνεχίζεται για 8η ημέρα στην Β. Εύβοια έχοντας ήδη καταστρέψει συνολικά το 10% -12% του δασικού πλούτου της χώρας. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν βρεθεί ξεσπιτωμένοι, πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να βοηθήσει στην κάλυψη πρώτων αναγκών των πυρόπληκτων συμπολιτών μας με την παροχή οικονομικής βοήθειας. Όσοι –ες θέλετε να συνδράμετε από το υστέρημά σας μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του Συλλόγου (GR4101 1013 7000 0013 729610082, Εθνική Τράπεζα) με την ένδειξη ΠΥΡΚΑΓΙΑ.

Σε συνεργασία με τους συναδέλφους από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας θα δοθούν τα χρήματα ώστε να καλυφθούν πρώτες ή άλλες ανάγκες των κατοίκων των περιοχών που δοκιμάζονται.

Ας δείξουμε στους συνανθρώπους μας που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι μπροστά σε μία περιβαλλοντική τραγωδία, που δίνουν τη μάχη σώμα με σώμα με την καταστροφική πυρκαγιά ότι δεν έχουν εγκαταλειφθεί από όλους στο έλεος της φωτιάς που μετατρέπει σε στάχτες τους κόπους μιας ζωής και καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον που είναι το σπίτι όλων μας.»

Στήριξη των πληγέντων και από τον Σύλλογο Δανειζόμενου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα:

«Την στιγμή που εικόνες καταστροφής και απελπισίας μας κατακλύζουν για 8η ημέρα από τα μέτωπα της φωτιάς στην Β. Εύβοια, είναι η ώρα να φτιάξουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχασαν σε μια βδομάδα τους κόπους μιας ζωής. Η οικολογική καταστροφή των τελευταίων ημερών, με 882.280 στρέμματα δάσους να έχουν γίνει στάχτη σε όλη τη χώρα, υποβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον για όλους μας.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να βοηθήσει τους πληγέντες από την πυρκαγιά και σε συνεργασία με τους συναδέλφους του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας να συγκεντρώσει χρήματα για τις πρώτες ή άλλες ανάγκες των συμπολιτών μας. Όσοι –ες θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του Συλλόγου (080 /004979-44 Εθνική Τράπεζα ) με την ένδειξη ΦΩΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ.

Ας μην αφήσουμε μόνους απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, αβοήθητους, παντελώς εγκαταλειμμένους στη μάχη με τις αναζωπυρώσεις, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αλλά συγχρόνως μας δίνουν μαθήματα κοινωνικής διαθεσιμότητας και αλληλεγγύης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου