Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Διαπλεκόμενη κυβέρνηση μικροδιαχειριστών, χωρίς σχέδιο, εκτός τόπου, υποτίμησε τον καύσωνα»

Παν. Λαφαζάνης, κυβέρνηση, καύσωνας, πυρκαγιές,

Ολοκαύτωμα!- Π. Λαφαζάνης: Διαπλεκόμενη κυβέρνηση μικροδιαχειριστών, χωρίς σχέδιο, εκτός τόπου, υποτίμησε τον καύσωνα!

Η κυβέρνηση της διαπλοκής, των μικροδιαχειριστών και ανίκανων αγνόησε τις προειδοποιήσεις και ειδικότερα την έγκαιρη προειδοποίηση του Π. Λαφαζάνη, ότι ο επερχόμενος καύσωνας στις σημερινές συνθήκες θα έχει νέα και βιβλικά χαρακτηριστικά και επομένως χρειάζεται ειδικό έκτακτο σχέδιο για να αντιμετωπιστούν, όπως ανέφερε συγκεκριμένα, οι πυρκαγιές που θα φουντώσουν στις δοσμένες περιστάσεις στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση όπως φαίνεται, παρά τις προειδοποιήσεις, κινήθηκε εκτός τόπου και χρόνου, αιφνιδιασμένη και απροετοίμαστη, αφού είχε υποβαθμίσει και υποτιμήσει τόσο το μέγεθος του καύσωνα όσο και κυρίως τις πρωτοφανείς, μέσα στις δοσμένες συνθήκες, καταστρεπτικές παρενέργειές του.

Στην Ελλάδα πολλοί καυτηρίαζαν και κορόιδευαν το καθεστώς Ερντογάν για τις ελλείψεις και την ανικανότητά του στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και τώρα βλέπουν την χώρα μας να καίγεται, σχεδόν απ’άκρου εις άκρον, να καταστρέφονται δάση, σπίτια και περιουσίες και να κινδυνεύουν, παρά το 112 και ανθρώπινες ζωές.

Το θλιβερό είναι, όπως μας λέει ο Παν. Λαφαζάνης, ότι και τώρα ακόμη η κυβέρνηση είναι χαμένη στην αλαζονεία της και στην αυτοϊκανοποίησή της, επαναλαμβάνοντας αδίδακτη πρακτικές και καταδικασμένες νοοτροπίες και συμπεριφορές προηγούμενων αποτυχημένων εξουσιών.

Πριν οι ιθύνοντες τελειώσουν τη χώρα πρέπει να υπάρξει γενική ανασύνταξη και αναδιοργάνωση κράτους και κοινωνίας των πολιτών για να σωθεί τώρα ό,τι μπορει να σωθεί, ενώ αυτό που πρέπει να ακολουθήσει είναι μια μεγάλη και εκ βάθρων δημοκρατική ανατροπή από μια νέα δημοκρατική εθνική ηγεσία που θα υπηρετήσει για πρώτη φορά πραγματικά το λαό και τον τόπο μακριά από πολιτικές συμπεριφορές καμόρας, υποταγής σε ξένα κέντρα, διαπλοκής, καρεκλοθηρίας, πελατειακών και ολιγαρχικών σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου