Γ. Τράγκας: Ο Μητσοτάκης θα μαζέψει τώρα τα σταφύλια της οργής του Ελληνικού λαού! Ο εσμός του Μαξίμου ετοιμάζει νέο γύρο τυραννικών και ακραίων μέτρων

Γιώργος Τράγκας, Κ.ΕΛ.ΑΝ., ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Το Μαξίμου, θέλει τώρα να δείξει, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, τις αποκαλύψεις για τις ανεμογεννήτριες, τα “ψίχουλα” που μοίρασε σε 550 πυρόπληκτες οικογένειες και τα “χαστούκια” που δέχεται από επώνυμους για τη φασιστική πολιτική του στους εμβολιασμούς (Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Αλιφέρη κ.α.), ότι ο Πρωθυπουργός είναι “ηγέτης”, ο μέγας ΑΚΡΙΤΑΣ του Έβρου. Αυτός που σηκώνει το τηλέφωνο και μιλάει με τον Ερντογάν και κλείνει συμφωνίες μαζί του!!

του Γιώργου Τράγκα*

Όλες οι κρυφές δημοσκοπήσεις των ξένων Πρεσβειών, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταρρεύσει και ο ίδιος, είναι το πλέον μισητό πρόσωπο για τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Ακόμη και με νοθεία, δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 15 με 20%! Έτσι, ο εσμός του Μαξίμου ετοιμάζεται για ένα νέο γύρο τυραννικών – φασιστικών μέτρων εναντίον του Ελληνικού λαού και μιας απέλπιδας προσπάθειας να κάνει λίφτινγκ στο θρυμματισμένο πολιτικό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια ματιά στις εντονότερες φιλοκυβερνητικές σελίδες που περνάνε στο διαδίκτυο την προπαγάνδα του Μαξίμου, οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα για το πως οι Σημιτογενείς και γερμανόφιλοι του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, επιδιώκουν να μαζέψουν και να κολλήσουν τα σπασμένα κομμάτια του μαγικού καθρέφτη, που έπαψε να λέει στον Κυριάκο ότι είναι “ο θεόσταλτος αρχάγγελος της υγείας”.

Αμέσως μετά την κατάληψη της Καμπούλ και τις πρώτες αφίξεις Αφγανών μεταναστών στα Πομακοχώρια, ανακοινώθηκε ότι είχαν τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκης – Ερντογάν και συμφώνησαν να αντισταθούν στο τσουνάμι των 3 εκατομμυρίων προσφύγων! Δεν μας είπαν, όμως, που θα καταλήξει αυτό το απέραντο ανθρώπινο ποτάμι, που ήδη διασχίζει το Ιράν και το τουρκικό έδαφος και ποιοι θα το “φιλοξενήσουν”. Ούτε φυσικά, οι ένοικοι του Μαξίμου, έδωσαν λεπτομέρειες για όσα ζητάει ο Ερντογάν, που μόλις την προηγούμενη μέρα υπέγραψε στρατιωτική και οικονομική συμφωνία με τα Σκόπια, αυξάνοντας την επιρροή του στα Βαλκάνια και κυκλώνοντας, έτσι, καλύτερα την πατρίδα μας.

Επί ημερών Μητσοτάκη, οι Τούρκοι περνάνε τα σκάφη του στόλου τους μέσα από το δάσος κυλώντας τα σε κορμούς αλειμμένους με λίπος και τα ρίχνουν στον Κεράτιο Κόλπο, όπως τότε, τις ημέρες της Άλωσης. Ριζώνουν γερά στην Κύπρο, τρώνε μεγάλες “μπουκιές” από το έδαφος της Αμμοχώστου, απλώνονται de facto στο Αιγαίο, αποκτούν βάσεις στην Αλβανία και τώρα θα εκπαιδεύσουν τον στρατό των Σκοπίων. Το αφήγημα Τσίπρα – Μητσοτάκη ότι η συμφωνία των Πρεσπών αναχαίτισε την επιρροή των Τούρκων, εκείθεν του Ελληνικού Βορρά, καταρρίφθηκε και ως μύθος έπεσε στις Καλένδες.

Το Μαξίμου, θέλει τώρα να δείξει, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, τις αποκαλύψεις για τις ανεμογεννήτριες, τα “ψίχουλα” που μοίρασε σε 550 πυρόπληκτες οικογένειες και τα “χαστούκια” που δέχεται από επώνυμους για τη φασιστική πολιτική του στους εμβολιασμούς (Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Αλιφέρη κ.α.), ότι ο Πρωθυπουργός είναι “ηγέτης”, ο μέγας ΑΚΡΙΤΑΣ του Έβρου. Αυτός που σηκώνει το τηλέφωνο και μιλάει με τον Ερντογάν και κλείνει συμφωνίες μαζί του!! Οι σύμβουλοί του, επιχειρούν να ράψουν το κατακερματισμένο “πρόσωπό του”, ενώ ετοιμάζουν ένα νέο γύρο υγειονομικής τυραννίας, με ακραία αντιλαϊκά – περιοριστικά μέτρα. Σχεδιάζουν να διχάσουν βαθύτερα τον Ελληνικό λαό σε “καθαρούς” και “ακάθαρτους”, υβρίζοντας και διώκοντας όλους εκείνους που είναι υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού, όλους εκείνους που φοβούνται και θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην υγεία τους και όσους πιστεύουν ότι πρέπει να τηρηθούν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης και οι διεθνείς συνθήκες που θεωρούν βασανισμό και εγκληματική ενέργεια όλες τις ιατρικές πράξεις , που γίνονται χωρίς τη συναίνεση του υγιούς ή του ασθενούς.

Ήδη, άρχισαν να μιλάνε για επιστροφή των μασκών στους εξωτερικούς χώρους και για αποκλεισμό όλων των ανεμβολίαστων, από οποιαδήποτε μορφή ψυχαγωγίας ή μαζικής εκδήλωσης, Οι τρεις πρώτες ειδήσεις που προσφέρουν τα δύο μεγαλύτερα φιλοκυβερνητικά σάιτ (iefimerida – Πρώτο Θέμα), είναι τα “δρακόντεια μέτρα” στα σύνορα του Έβρου για τους Αφγανούς, τα 2,5 περίπου εκατομμύρια ευρώ που μοίρασαν σε 550 πυρόπληκτους, η επιστροφή των μασκών και ως επιδόρπιο ειδησεογραφικό, τη συνέντευξη Χρυσοχοΐδη για οριοθέτηση των πυρκαγιών.

Δια γυμνού οφθαλμού, φαίνεται η προσπάθεια να ξαναφτιάξουν το “πορτραίτο” Μητσοτάκη μέσα από τα αποκαΐδια του! Ουδείς σχολίασε τις επίσημες ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ότι η έρευνα απέδειξε πως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι έχουν το ίδιο ιικό φορτίο!!! Επίσης, “έθαψαν” τη μεγάλη αποκάλυψη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που μετέδωσε το Reuters, ότι μετά από τρεις μήνες κάμπτεται σημαντικά η ικανότητα των εμβολίων της Pfizer και της Astra Zeneca.

Έτσι λοιπόν, θεωρείται βέβαιο ότι όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης, με πρώτο τον Πρωθυπουργό, είναι “ανεμβολίαστα” πλέον!!! Ο κ. Μητσοτάκης, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 27/12/2020 και τη δεύτερη στις 18 Ιανουαρίου 2021, δείχνοντας το δασύτριχο και πλατύστερνο στήθος του και προκαλώντας τα ειρωνικά σχόλια, κυρίως, του βρετανικού τύπου. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έκανε τα εμβόλια του στις 29/12/2020 και στις 19/01/2021, ωστόσο ενόσησε, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Όσοι κυβερνητικοί έκαναν εμβόλιο, μεταξύ Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, σήμερα θεωρούνται “ανεμβολίαστοι” και πρέπει να κάνουν τρίτη δόση ή να περιμένουν, όπως είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ένα εμβόλιο με περισσότερα συν και λιγότερα πλην.

Όσα μέτρα παίρνει η Κυβέρνηση, ή προτίθεται να πάρει, είναι αντιεπιστημονικά, παράνομα και απάνθρωπα. Όλοι οι ισχυρισμοί περί των εμβολίων που κυκλοφορούν, αμφισβητούνται διεθνώς ή τροποποιούνται μέρα με τη μέρα. Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, οι ίδιες οι εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια, ανακοινώνουν ότι δεν είναι αποτελεσματικά για διάστημα πέραν των τριών μηνών, ούτε εμποδίζουν την μετάδοση του ιού από εμβολιασμένους σε ανεμβολίαστους! Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, θέλει να δημιουργήσει πάλι ένα περιβάλλον τρομοκρατίας, έντονου φόβου και ταυτόχρονα να ενισχύσει την καταρρακωμένη προσωπικότητα του ανύπαρκτου και ανίκανου Πρωθυπουργού και πιστεύει ότι θα το κάνει, διχάζοντας τον ελληνικό λαό και στρέφοντας τους μισούς Έλληνες εναντίον των υπολοίπων!. Στις ευρωπαϊκές χώρες (παράδειγμα η Γαλλία), το pass sanitaire ισχύει για 72 ώρες, είναι δωρεάν για τους ντόπιους και στοιχίζει 25 ευρώ στους τουρίστες. Οι κάτοικοι της Γηραιάς Ηπείρου ζούνε το καλοκαίρι τους, διακωμωδούν τα ακραία μέτρα, ενώ στην Αθήνα ο εφιαλτικότερος του πατρός του αναζητεί ημερομηνία για πρόωρες εκλογές, μέσα σε ατμόσφαιρα ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Ήδη, όπως παρατηρείτε, αυξάνει τους αριθμούς των κρουσμάτων COVID στις καθημερινές ανακοινώσεις, αλλά δεν αναλύει, ούτε δίνει στοιχεία πόσοι από αυτούς που πεθαίνουν ή διασωληνώνονται, έχουν υποκείμενο νόσημα, είναι προχωρημένης ηλικίας και κυρίως, αν έχουν εμβολιαστεί προηγουμένως…

Ο Μητσοτάκης θα συντριβεί. Αυτός και η παρέα του θα φύγουν… νύχτα. Ας ευχηθούμε αυτό να γίνει, χωρίς μεγάλη εθνική καταστροφή. Χωρίς να ζήσουμε “Πρέσπες 2” ή μεγάλη εθνική, ταπεινωτική ήττα στο Αιγαίο. Στα παρασκήνια, γίνονται συζητήσεις για το αν θα ενισχυθεί από τον Λοβέρδο ή την Φώφη, ή θα του συμπαρασταθεί ο Βελόπουλος, που ψηφίζει τα νομοσχέδια της ΝΔ και διατηρεί αιδήμονα σιωπή απέναντι στη γερμανική κατοχή.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – LOCKDOWN ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΗΔΗ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

* Ο Γιώργος Τράγκας, είνα Πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ, παλαίμαχος Δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του Crash Magazine και του ρ/σ Crash Radio.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου