Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού” με COVID-19 ο Βασίλης Λεβέντης - Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

Βασίλης Λεβέντης, Ένωσης Κεντρώων, ασθενής, διασωληνωμένος, κορονοϊό, ΜΕΘ Ευαγγελισμού,


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. έχει διασωληνωθεί σε ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» και γίνεται προσπάθεια σταθεροποίησής του - Φέρεται να είναι ανεμβολίαστος.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται διασωληνωμένος, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εισήχθη σήμερα, Σάββατο, στο νοσοκομείο και έπειτα από λίγες ώρες χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται αρκετά σοβαρή, ενώ ο κ. Λεβέντης δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Κατά το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορέιο Ειδήσεων, ο κ. Λεβέντης πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στη Μεσσήνη, ενώ ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984. Εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Ένωση Κεντρώων: Ας στείλουμε όλοι θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη

Ανακοίνωση για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη εξέδωσε και η Ένωση Κεντρώων, το βράδυ του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2. Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, χρειάστηκε να διακομιστεί στον «Ευαγγελισμό», με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως κρίσιμη.

Ο ίδιος βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του εδώ και μερικά 24ωρα, έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου