Nοσοκομείο Χαλκίδας: Πάνω από 50 εργαζόμενοι του υγειονομικού προσωπικού σε αναστολή! (video)

Νοαοκομείο Χαλκίδας, αναστολη εργασίας, TVSTAR. Ευβοϊκή Γνώμη,

Πάνω από πενήντα εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας μπαίνουν από σήμερα σε καθεστώς αναστολής. Ανάμεσά τους είναι γιατροί, νοσηλευτές, λοιπό προσωπικό και αποκλειστικές.

Η απόφασή τους, όπως δήλωσαν στο TVSTAR, έγκεινται στο ότι είναι ένα εμβόλιο για το οποίο κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και έχει πάρει άδεια μόνο ειδικού σκοπού.

Θεωρούν πως αν γινόταν τεστ αντισωμάτων σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο και όσους δεν το έχουν κάνει σε συνδυασμό με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου η κατάσταση θα ξεκαθάριζε και δεν θα χρειαζόταν καμία υποχρεωτικότητα.

Την αγωνία τους οτι δεν θα βγαίνουν οι βάρδιες στο νοσοκομείο εξαιτίας του κυβερνητικού μέτρου της αναστολής της εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, και μάλιστα την ώρα που όλα δείχνουν ότι πάμε για νέα αύξηση των εισαγωγών λόγω κορονοϊού, εκφράζουν οι υγειονομικοί του Γ.Ν. της Χαλκίδας


Κινητοποιήσεις προανήγγειλαν οι εργαζομένοι του Γ. Ν. Χαλκίδας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, σύμφωνα με την "Ευβοϊκή ΓΝΩΜΗπροχώρησε στην κήρυξη νέας στάσης εργασίας, το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί και συγκέντρωση στην Πύλη του Νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων, επισημαίνει:

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους, εμβολιασμένους και μη να συμμετέχουν ενεργά στη 2ωρη στάση εργασίας, αύριο Πέμπτη 2/09/2021, από ώρα 08πμ-10πμ, στην πύλη του νοσοκομείου.

Μας αφορά όλους! Δεν χωράει αδιαφορία! Σήμερα είναι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, οι οποίοι παρέλαβαν τις αναστολές τους, γιατί τόλμησαν να έχουν διαφορετική άποψη…. αύριο κάποιοι άλλοι…..!

Όμως σκεφτείτε: Όσοι διαφωνούν με την άποψή τους, ή με τους φόβους που εκφράζουν, δεν πρέπει να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να τα εκφράζουν;

Οργή προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο επιδόθηκαν στους εργαζόμενους οι αναστολές τους, όπου σε συνδυασμό με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στους χώρους του νοσοκομείου, θυμίζουν άλλες εποχές….!!!»

Παρακολουθείστε δηλώσεις εργαζομένων του Γ. Ν. Χαλκίδας στο TVSTAR 



πηγές: tvstar.gr /egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου