Γιώργος Καρατζαφέρης: Υπουργός ο Πλεύρης επειδή οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι «είναι ακροδεξιούληδες»! (video)

Γ. Καρατζαφέρης, Κυβέρνηση, ΝΔ, ανασχηματισμός, Θάνος Πλεύρης, ανεμβολίαστοι,

Συγκεκριμένα, ο πρώην επικεφαλής του του ΛΑΟΣ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Art δήλωσε αναφορικά με την ανάληψη των καθηκόντων του Θάνο Πλεύρη στο υπουργείο Υγείας ότι «το μέγιστο ποσοστό των ανεμβολίαστων είναι ακροδεξιούληδες. Ο Μητσοτάκης έβαλε λοιπόν έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει».

«Ο Μητσοτάκης έβαλε έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει», σημείωσε ο Γ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους απέναντι στον κορονοϊό.

Τη ακόμη πιο ακροδεξιά στροφή της ΝΔ μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό επιβεβαίωσε και ερμήνευσε με μία έννοια ο Γιώργος Καρατζαφέρης με αφορμή την υπουργοποίηση του «πουλέν» του, όπως ο ίδιος τον αποκάλεσε, Θάνου Πλεύρη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην επικεφαλής του του ΛΑΟΣ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Art δήλωσε αναφορικά με την ανάληψη των καθηκόντων του Θ. Πλεύρη στο υπουργείο Υγείας ότι «το μέγιστο ποσοστό των ανεμβολίαστων είναι ακροδεξιούληδες. Ο Μητσοτάκης έβαλε λοιπόν έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει».

Μάλιστα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρόσθεσε αναφερόμενος στον νέο υπουργό Υγείας ότι «χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν και το πουλέν της δικιάς μας κοινοβουλευτικής ομάδας, γιατί όπως και να το κάνουμε, η μισή Κ.Ο. σήμερα κυβερνάει τον τόπο».

Η επίμαχη δήλωση Γ. Καρατζαφέρη στο ART Channel
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου