Στον ”Ευαγγελισμό” η Φώφη Γεννηματά – Δεν θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Φώφη Γεννηματά, ΚΙΝ.ΑΛ.,


Ξαφνικά, η ραγδαία η επιδείνωση της υγείας της Φ. Γεννηματά. την οδήγησε στην έκτακτη εισαγωγή της στο Νοσοκομείο “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” το βράδυ της Δευτέρας.


Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, εισήχθη εκτάκτως χθες το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Η κατάσταση της υγείας της επιδρά και στην εσωκομματική κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς η μέχρι σήμερα επικεφαλής της παράταξης απέσυρε την υποψηφιότητά της».


Σε ανακοίνωσή της, η κα Γεννηματά αναφέρει:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr