Γιώργος Παπανδρέου: Με προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης υποψήφιος για το ΚΙΝ.ΑΛ (video)

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε και επίσημα με δήλωσή του, πριν από λίγο, ο Γιώργος Παπανδρέου, που νωρίτερα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Φώφη Γεννηματά για να της ανακοινώσει τις προθέσεις του.

«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Πριν την ανακοίνωση ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά.

Ήδη, έχει εξασφαλίσει τις ψήφους περίπου 80 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ποσοστό πολύ πάνω από το 15% που απαιτείται για την υποψηφιότητα. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική προθεσμία εκπνέει το απόγευμα της Πέμπτης.


Aναλυτικά η δήλωσή Γιώργου Παπανδρέου στην ΕΡΤ:

Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα.

Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη.

Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη