Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας - Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ και μηχάνημα τεχνητού νεφρού του "Σωτηρία"

Γιώργος Τράγκας, Πάρις Κουρτζίδης, ΚΕΛΑΝ, Νοσ. Σωτηρία,
Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου και προεδρου του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, Γιώργου Τράγκα...

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, Γιώργος Τράγκας, συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με ενημέρωση του εκπροσώπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρι Κουρτζίδη, η καρδιακή επιπλοκή που εμφάνισε το βράδυ της Πέμπτης, είχε ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση στεντ και προκάλεσε πνευμονικό οίδημα.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρι Κουρτζίδη:


Τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα

Σε βαριά κατάσταση παραμένει ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος νοσηλεύεται με κορoνοϊό διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μπήκε χθες και στο μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία.

Την Παρασκευή ο Γιώργος Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος Τράγκας συνεχίζει να το παλεύει! Ευχάμαστε από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύουμε ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου