3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 18.30 η εναρκτήρια ομιλία Αλέξη Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, 3ο Συνέδριο, Αλέξης Τσίπρας,

3ο Συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια, με στόχο τη Νέα Αρχή και την πολιτική αλλαγή στη χώρα τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ - Οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου θα ανοίξουν την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6.30μ.μ, με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Ξεκινάει την Πέμπτη 14 Απριλίου το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που θα διαρκέσει από τις 14 έως τις 17 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο).

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία μεγάλων ανακατατάξεων και έντονων κοινωνικών διεργασιών και αποτελεί ένα συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια, με στόχο τη Νέα Αρχή και την πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6.30μ.μ, με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο προσυνεδριακός διάλογος ήταν πλούσιος στις οργανώσεις, ενώ μαζική ήταν η συμμετοχή στην εκλογή αντιπροσώπων, αφού ο αριθμός των ψηφισάντων τριπλασιάστηκε σε σχέση με το 2ο Συνέδριο. Ειδικότερα, στις κάλπες προσήλθαν 40.500 μέλη, όταν ο αντίστοιχος αριθμός το 2016 ήταν 13.500, με τα στελέχη του κόμματος να εκτιμούν πως περαιτέρω αύξηση θα σημειωθεί στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή και τον πρόεδρο εφόσον εγκριθεί η σχετική πρόταση του Αλ. Τσίπρα.
 

Η ΑΥΓΗ και το Κόκκινο στο Συνέδριο

Η ΑΥΓΗ, το avgi.gr και ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο θα δώσουν το «παρών» στη μάχη της ενημέρωσης από την καρδιά των εξελίξεων στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σύσσωμο το δημοσιογραφικό δυναμικό θα βρίσκεται από την Πέμπτη στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο προκειμένου να σας μεταφέρει τον παλμό, τις εξελίξεις και το παρασκήνιο μέσα από έκτακτες ραδιοφωνικές εκπομπές, τη συνεχή ροή του avgi.gr αλλά και από το webtv της ΑΥΓΗΣ με καλεσμένους, αναλύσεις, θεματικές συζητήσεις και σχόλια.

Παράλληλα, στον χώρο του συνεδρίου οι αντιπρόσωποι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εγγραφούν στη νέα καινοτόμα και σύγχρονη συνδρομητική εφαρμογή της ΑΥΓΗΣ, στην οποία θα έχουν πρόσβαση σε multimedia και αποκλειστικό περιεχόμενο.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο της ΑΥΓΗΣ, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε την έντυπη έκδοση.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, το συνέδριο γίνεται σε μια κρίσιμη συγκυρία μεγάλων ανακατατάξεων και έντονων κοινωνικών διεργασιών και αποτελεί ένα συνέδριο τομής μέσα στη συνέχεια, με στόχο τη Νέα Αρχή και την πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6.30μ.μ, με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα.

Όπως έγραφε η «Αυγή της Κυριακής», όλο το προηγούμενο διάστημα ο προσυνεδριακός διάλογος ήταν πλούσιος στις οργανώσεις, ενώ μαζική ήταν η συμμετοχή στην εκλογή αντιπροσώπων, αφού ο αριθμός των ψηφισάντων τριπλασιάστηκε σε σχέση με το 2ο Συνέδριο. Ειδικότερα, στις κάλπες προσήλθαν 40.500 μέλη, όταν ο αντίστοιχος αριθμός το 2016 ήταν 13.500, με τα στελέχη του κόμματος να εκτιμούν πως περαιτέρω αύξηση θα σημειωθεί στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή και τον πρόεδρο εφόσον εγκριθεί η σχετική πρόταση του Αλ. Τσίπρα. Τεράστια έκπληξη θα είναι το αντίθετο, αφού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κουμουνδούρου, ο συσχετισμός υπέρ της εκλογής ηγεσίας από τα μέλη είναι συντριπτικός μεταξύ των 5.000 αντιπροσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου