ΛΑ.E.: Αντιιμπεριαλιστική- αντινατοϊκή κινητοποίηση στον Άραξο, Κυριακή 10/4 στις 13:00

Λαϊκή Ενότητα, ΛΑΕ, Αντιιμπεριαλιστική- αντινατοϊκή κινητοποίηση, Άραξος,

Η Λαϊκή Ενότητα συμμετέχει μαζικά στην αυριανή αντιιμπεριαλιστική-αντινατοϊκή κινητοποίηση στον Άραξο, για να δώσουμε ηχηρή απάντηση, εκφράζοντας τα αντιπολεμικά και φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την αποστολή όπλων στην Ουκρανία και την ενεργό συμμετοχή της χώρας μας στις οικονομικές κυρώσεις, φτάνουμε στην, έπειτα από πρόσκληση του Μητσοτάκη, ομιλία του εντεταλμένου της Δύσης Ζελένσκι στην ελληνική βουλή. 

Μάλιστα, στην προσβλητική για τον ελληνικό λαό διαδικασία υπήρξαν και παρεμβάσεις νεοναζιστών στρατιωτών του τάγματος Αζόφ, γεγονός τομή ξεσπώντας θύελλα αντιδράσεων. Ο Ελληνικός λαός που έχει δώσει τεράστιες ιστορικές μάχες απέναντι στο φίδι του ναζισμού, που έχει αντιπαλέψει καθεστώτα υποκινούμενα και στηριζόμενα από τους Αμερικανούς δεν πρόκειται να δεχτεί το ξέπλυμα -με κυβερνητική και θεσμική υπογραφή- του ναζισμού.

Με φωτεινά παραδείγματα την επιτυχημένη κινητοποίηση της Σούδας, αλλά και την αντιφασιστική κινητοποίηση ενάντια στην ομιλία Ζελένσκι-Αζόφ που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση στην Αθήνα, συμμετέχουμε μαζικά στην αντιιμπεριαλιστική-αντινατοϊκή κινητοποίηση στον Άραξο, για να δώσουμε ηχηρή απάντηση, εκφράζοντας τα αντιπολεμικά και φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί στην αντιιμπεριαλιστική- αντινατοϊκή κινητοποίηση στον Άραξο, Κυριακή 10/4 στις 13:00 | Προσυγκέντρωση στις 11:30 π.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα.


Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει ακάθεκτη και ενισχύει την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και στους νατοϊκούς/ ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Θέτει σε επικίνδυνα μονοπάτια τον ελληνικό λαό, επιχειρώντας να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, που εκ γενέσεως πυροδοτούν πολέμους, καταστρέφουν χώρες, εξαναγκάζουν λαούς στην προσφυγιά και προκαλούν τη δυστυχία σε πλανητικό επίπεδο.

Μετά την αποστολή όπλων στην Ουκρανία και την ενεργό συμμετοχή της χώρας μας στις οικονομικές κυρώσεις, φτάνουμε στην, έπειτα από πρόσκληση του Μητσοτάκη, ομιλία του εντεταλμένου της Δύσης Ζελένσκι στην ελληνική βουλή. Μάλιστα, στην προσβλητική για τον ελληνικό λαό διαδικασία υπήρξαν και παρεμβάσεις νεοναζιστών στρατιωτών του τάγματος Αζόφ, γεγονός τομή ξεσπώντας θύελλα αντιδράσεων. Ο Ελληνικός λαός που έχει δώσει τεράστιες ιστορικές μάχες απέναντι στο φίδι του ναζισμού, που έχει αντιπαλέψει καθεστώτα υποκινούμενα και στηριζόμενα απο τους Αμερικανούς δεν πρόκειται να δεχτεί το ξέπλυμα -με κυβερνητική και θεσμική υπογραφή- του ναζισμού.

Την ίδια στιγμή που λαός και νεολαία βρίσκεται με το μαχαίρι στο λαιμό λόγω της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και των ανατιμήσεων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωράει τα πολεμοχαρή σχέδια του ΝΑΤΟ, με ανάπτυξη των βάσεων και του πολεμικού εξοπλισμού στη χώρα και ταυτόχρονα δίνει χώρο στον νεοναζισμό.

Δε θα δώσουμε ούτε σπιθαμή χώρου στο ξέπλυμα του ναζισμού!

Δε θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ!

Με φωτεινά παραδείγματα την επιτυχημένη κινητοποίηση της Σούδας, αλλά και την αντιφασιστική κινητοποίηση ενάντια στην ομιλία Ζελένσκι-Αζόφ που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση στην Αθήνα, συμμετέχουμε μαζικά στην αντιιμπεριαλιστική-αντινατοϊκή κινητοποίηση στον Άραξο, για να δώσουμε ηχηρή απάντηση, εκφράζοντας τα αντιπολεμικά και φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας.

-Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και στα σχέδια του ΝΑΤΟ

-Να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ σε όλη την Ελλάδα που μετατρέπουν την χώρα σε ορμητήριο θανάτου.

-Καμία σκέψη για πυρηνικά στον Άραξο

-Άρση των κυρώσεων
Γραφείο Τύπου - Λαϊκής Ενότητας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου