ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις πυρκαγιές στην Αττική: «Η κυβέρνηση νομίζει ότι όσο πιο χοντρά τα ψέματα τόσο πιο πειστικά είναι»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πυρκαγιές, Β/Α Αττική, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Χρήστος Στυλιανίδης,

Και σήμερα η Αττική για μία ακόμα φορά καίγεται. Και ο Στυλιανίδης βγήκε μπροστά στα αποκαΐδια να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

«Τη μέρα που η Αττική για μία ακόμα φορά καίγεται, ο αρμόδιος υπουργός βγήκε μπροστά στα αποκαΐδια να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφορικά με τις δηλώσεις αυτοαποθέωσης του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη για τις φωτιές και τις τεράστιες καταστροφές που σημειώθηκαν από τις πυρκαγιές στη βορειανατολική Αττική και στα Μέγαρα.

Όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση «τις τελευταίες εβδομάδες οι πολίτες παρακολουθούν τα επικοινωνιακά σόου των Μητσοτάκη – Στυλιανίδη που τους διαβεβαίωναν ότι η χώρα έχει θωρακιστεί από τις πυρκαγιές», ωστόσο ο αρμόδιος υπουργός «δεν βρήκε να δώσει μια πειστική εξήγηση για το γιατί οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αβοήθητοι ή γιατί αστυνομικοί επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα, μετά τα 3.500 οργανικά κενά πυροσβεστών, και μάλιστα με… ποτιστήρια».

«O κ. Στυλιανίδης δεν πήρε κανένα μάθημα από το παρελθόν της χώρας ή από άλλες ευρωπαϊκές εμπειρίες, όπως ισχυρίστηκε. Το μόνο μάθημα που πήρε είναι από τον κ. Μητσοτάκη, που νομίζει ότι όσο πιο χοντρά τα ψέματα τόσο πιο πειστικά είναι» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει προς την κυβέρνηση ότι «αφού αρνείται να καλύψει τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική του συνιστούμε τουλάχιστον να μην προκαλεί».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

«Τις τελευταίες εβδομάδες οι πολίτες παρακολουθούν τα επικοινωνιακά σόου των Μητσοτάκη – Στυλιανίδη που τους διαβεβαίωναν ότι η χώρα έχει θωρακιστεί από τις πυρκαγιές.

Και σήμερα η Αττική για μία ακόμα φορά καίγεται. Και ο αρμόδιος υπουργός βγήκε μπροστά στα αποκαΐδια να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του.

Δεν βρήκε να δώσει μια πειστική εξήγηση για το γιατί οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αβοήθητοι ή γιατί αστυνομικοί επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα, μετά τα 3500 οργανικά κενά πυροσβεστών, και μάλιστα με… ποτιστήρια.

O κ. Στυλιανίδης δεν πήρε κανένα μάθημα από το παρελθόν της χώρας ή από άλλες ευρωπαϊκές εμπειρίες, όπως ισχυρίστηκε. Το μόνο μάθημα που πήρε είναι από τον κ. Μητσοτάκη, που νομίζει ότι όσο πιο χοντρά τα ψέματα τόσο πιο πειστικά είναι.

Αφού αρνείται να καλύψει τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική του συνιστούμε τουλάχιστον να μην προκαλεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου


Δείτε το....

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ / Παρουσίαση Κ.Ο.