Σκάνδαλο υποκλοπών: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στις 10 το πρωί στον Άρειο Πάγο να συναντήσει τον Ισίδωρο Ντογιάκο

Σκάνδαλο υποκλοπών, Άρειος Πάγος, Ισίδωρος Ντογιάκος, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,

Αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με την ηγεσία της δικαιοσύνης για τα τεκταινόμενα.


Στον Άρειο Πάγο μεταβαίνει στις 10 το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναμένεται να συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να επιχειρεί με κάθε μέσο τη συγκάλυψη του σκάνδαλο των υποκλοπών μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις εντός και εκτός του κοινοβουλίου.

Η συνάντηση με τον Ισίδωρο Ντογιάκο θα λάβει χώρα εν μέσω των νέων προσπαθειών της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών.

         Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας με παρέμβασή του χθες Πέμπτη, επεσήμανε ότι όσοι επικαλούνται το απόρρητο για να συγκαλύψουν τα εγκλήματα είναι αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται απλά για διασυρμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, αλλά για διαρκή και επαναλαμβανόμενη αντιδημοκρατική εκτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου