Γιάννης Δραγασάκης: «Η Ελλάδα γίνεται ξανά «ειδική περίπτωση» με αποκλειστική ευθύνη Μητσοτάκη» (Ηχητικό)

Γιάννης Δραγασάκης, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Συνέντευξη, ρ/σ στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5, κυβέρνηση ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης,

O Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5”, επισήμανε ότι «δυστυχώς, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κλείνει το «ξέφωτο» στο οποίο καταφέραμε να βγούμε μετά το 2018 και βρισκόμαστε σήμερα και πάλι αντιμέτωποι με καταστάσεις “αδύναμου κρίκου”».


«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κλείνει το «ξέφωτο» στο οποίο καταφέραμε να βγούμε μετά το 2018»

«Η Ελλάδα, με αποκλειστική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη γίνεται ξανά «ειδική περίπτωση» και σε ό,τι αφορά την οικονομία και σε ό,τι αφορά τη Δημοκρατία. Ξανανοίγουν ζητήματα που είχαμε κλείσει οριστικά» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Δυτικό Τομέα και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


Η Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας Στο Κόκκινο, επισήμανε ότι «δυστυχώς, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κλείνει το «ξέφωτο» στο οποίο καταφέραμε να βγούμε μετά το 2018 και βρισκόμαστε σήμερα και πάλι αντιμέτωποι με καταστάσεις "αδύναμου κρίκου"».

«Βέβαια, παρά τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας μας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει "δυισμός", ότι δεν υπάρχουν και κέρδη. Ας δούμε πχ τα διανεμόμενα μερίσματα των εισηγμένων φέτος. Γιατί αυτά να φορολογούνται με 5%, όταν ο μέσος μισθωτός φορολογείται υπερπολλαπλάσια;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

«Έρευνες, όπως του Ινστιτούτου ΕΝΑ είχαν μιλήσει, προ ενεργειακής κρίσης και πληθωρισμού, για ανάκαμψη τύπου "Κ", ανάκαμψη που δηλαδή θα ενέχει ανισορροπίες και ανισότητες. Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν τις θεραπεύει αλλά τις βαθαίνει με την πολιτική της» είπε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι «αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, λόγω επιτοκίων, δεν "μπορεί" να δανειστεί. Κι όμως, όπως και το 2008-9 επικρατεί μια προσπάθεια από το σύστημα εξουσίας και τα κυρίαρχα ΜΜΕ να κρυφτούν τα προβλήματα της οικονομίας "κάτω από το χαλί"»/

«Είναι απορίας άξιο πως δεν διδασκόμαστε από το πολύ πρόσφατο παρελθόν μας και διαβάζουμε σε κυριακάτικα φύλλα για «εκτόξευση της ελληνικής οικονομίας» κατέληξε ο Γιάννης Δραγασάκης
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου