Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποιεί τους Γερμανούς για τον κίνδυνο να χάσουν τη χώρα τους λόγω μείωσης των προμηθειών ρωσικού φυσικού αερίου.

Ενεργειακή κρίση, Γερμανία, Ντόναλντ Τραμπ,
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην εκστρατεία του στο Youngtown του Οχάιο 

Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στο Οχάιο, προειδοποίησε τους Γερμανούς, λέγοντας ότι λόγω της μείωσης των προμηθειών φυσικού αερίου από τη Ρωσία, μπορεί να χάσουν τη χώρα τους...


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στο Οχάιο, προειδοποίησε τους Γερμανούς, λέγοντας ότι λόγω της μείωσης των προμηθειών φυσικού αερίου από τη Ρωσία, μπορεί να χάσουν τη χώρα τους.

Είπε ότι κάποτε, όταν η Άνγκελα Μέρκελ ήταν Καγκελάριος της Γερμανίας της έστειλε μια λευκή σημαία για παράδοση και όταν ρώτησε για ποιο σκοπό, ο Τραμπ είπε ότι εάν παίρνουν το 72% της ενέργειάς τους από τη Ρωσία, τότε θα πρέπει να τα παρατήσουν πολύ. γρήγορα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Γερμανία σήμερα πρέπει να επιστρέψει σε πράγματα τόσο παλιομοδίτικα όσο ο άνθρακας γιατί η χώρα δεν έχει άλλη επιλογή.

Η κρίση βαραίνει ήδη πολύ την οικονομία της Ευρώπης, ακόμη και πριν φτάσει ο χειμώνας, όταν οι βιομηχανικοί καταναλωτές θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον περιορισμό των δελτίων εάν οι προμήθειες φυσικού αερίου υπολείπονται. Το κλίμα της βιομηχανίας στο οικονομικό κέντρο του μπλοκ, τη Γερμανία, έχει πέσει.

Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας δήλωσε ότι θέλει να αυξήσει τα κρατικά δάνεια σε εταιρείες ενέργειας, χρησιμοποιώντας εγκρίσεις δανείων που δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν στην πανδημία του COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου