Ντόρα Μπακογιάννη για το σκάνδαλο Πάτση: «Ξέφυγε στη ΝΔ να κάνει την έρευνα εγκαίρως» - Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για την εταιρία "Πλάτων"

ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάνννη, Άδωνις Γεωργιάδης, ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Πάτσης, εταιρεία «Πλάτων»,


Στα στελέχη της ΝΔ που μιλούν για «φάουλ» του κόμματος, καθώς δεν έλεγξε νωρίτερα τον Ανδρέα Πάτση, την ώρα που ο ίδιος υποστηρίζει πως όλοι γνώριζαν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες...

Νέος γύρος αντιπαράθεσης έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Ανδρέα Πάτση. Κορυφαία «γαλάζια» στελέχη αναγνωρίζουν ότι έπρεπε να έχει εξεταστεί καλύτερα η υποψηφιότητά του πριν αποφασιστεί να μπει στα ψηφοδέλτια, ενώ η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι η εταιρεία του, που αγόρασε «κόκκινα» δάνεια, είναι ακόμη ενεργή.

Στα στελέχη της ΝΔ που μιλούν για «φάουλ» του κόμματος, καθώς δεν έλεγξε νωρίτερα τον Ανδρέα Πάτση, την ώρα που ο ίδιος υποστηρίζει πως όλοι γνώριζαν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, περιλαμβάνεται και η βουλευτής της Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε στον Σκάι 100,3: «Ναι, με καθυστέρηση έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν γι’ αυτό». Όπως πρόσθεσε, «ξέφυγε στη ΝΔ να κάνει την έρευνα εγκαίρως».

«Αν ο κύριος Πάτσης είχε αυτή τη δραστηριότητα και πριν γίνει βουλευτής, κακώς επελέγη» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

ΣΥΡΙΖΑ: Η εταιρεία «Πλάτων» του Α. Πάτση είναι ακόμη ενεργή

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Πάτση για την εταιρεία που αγόρασε τα κόκκινα δάνεια

«Η εταιρεία είναι ανενεργή εδώ και πολλά χρόνια… δεν υπάρχει αυτή η εταιρεία, δεν δραστηριοποιείται» δήλωσε όμως ο ανεξάρτητος βουλευτής στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Σύμφωνα πάντως με τον ΣΥΡΙΖΑ, η εταιρεία «Πλάτων» έχεδι στείλει έγγραφο σε δανειολήπτη το 2021 και ενώ είναι ο κ. Πάτσης βουλευτής, ζητώντας 17.000 ευρώ, εντός 5 ημερών.

Γρεβενά: «Ας πρόσεχε ο Πάτσης»

Στην εκλογική του περιφέρεια, στα Γρεβενά, όλοι είναι μουδιασμένοι.

«Είχαμε ακούσει από παλιά ότι κάτι γίνεται, κάτι ψιθυρίζεται, αλλά τώρα φανήκαν και βγήκαν στη φόρα όλα», «κάνανε διαγραφή, τελείωσε, ας πρόσεχε», είναι οι ενδεικτικές δηλώσεις πολιτών που κατέγραψε η κάμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου