Τον προεκλογικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει αύριο στο Ζάπειο ο Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, Προεκλογικό Πρόγραμμα, Ζάπειο Μέγαρο, Περιστέρι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη,

Σε πλήρη ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός ενόψει των εκλογών - Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο και τρεις κεντρικές συγκεντρώσεις τις επόμενες ημέρες  σε Περιστέρι, Πάτρα και Θεσσαλονίκη...

Τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ενόψει της προεκλογικής περιόδου παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Τρίτης από το Ζάππειο. Στις 13:00 θα προβεί σε δηλώσεις στην Αίθουσα 5 του Ζαππείου για τον σχεδιασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα απαντήσει σε περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων από τους εκπροσώπους του εγχώριου και ξένου Τύπου.

Το Περιστέρι, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη στην ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει: «H Δημοκρατία αντεπιτίθεται. Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου". Να είσαι και εσύ εκεί. Μαζί θα φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού».

Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου». Να είσαι και εσύ εκεί. Μαζί θα φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού.


Στην Πάτρα η πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 3 Φεβρουαρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 6 του ίδιου μήνα.

Παράλληλα, αναμένεται και η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για το ζήτημα των ψηφοδελτίων καθώς και έγκριση του κυβερνητικού προγράμματος. Υπάρχει πλέον η εκτίμηση πως δεν υπάρχει «σημείο επιστροφής» για τον  Κ. Μητσοτάκη και το πουλόβερ έχει αρχίσει ήδη να ξηλώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου