Αλέξης Τσίπρας / Η Βουλή θα αναγκαστεί να αποφασίσει: Με τη Δημοκρατία ή με την εκτροπή; (vid)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, Πρόταση μομφής,

Αλέξης Τσίπρας: Πρόταση μομφής στον αρχηγό του παρακράτους κ. Μητσοτάκη - Η Βουλή θα αποφασίσει: Με τη Δημοκρατία ή με την εκτροπή;

  • «Ο Μητσοτάκης αρχηγός και εγκέφαλος του εγκληματικού και ρυπαρού δικτύου» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας
  • Στις 6 το απόγευμα ξεκινάει η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής, που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.
  • Ο κύβος ερρίφθη μετά την επιβεβαίωση των παρακολουθήσεων πολιτικών, υπουργών και προσώπων στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων απ' τον έλεγχο της ΑΔΑΕ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε μια ομιλία - κόλαφο για τον πρωθυπουργό και την εισαγγελέα της ΕΥΠ κ. Βλάχου κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ως «ένα πρώτο βήμα» προς τον λαό, για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της διαφάνειας.

Υποβάλλουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ως ένα πρώτο βήμα της πορείας στο λαό για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της δικαιοσύνης ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή.

«Πρόταση δυσπιστίας στον αρχηγό του εγκληματικού δικτύου των υποκλοπών, τον εντολέα του παρακράτους, πλέον υπάρχουν αποδείξεις. Η Βουλή θα αποφασίσει: Με τη Δημοκρατία η με την εκτροπή;» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.



Σημεία Παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, στη Βουλή για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Όσοι αναρωτιούνται τι περιέχει ο φάκελος που κρατούσα όταν έβγαινα χθες από τα γραφεία της ΑΔΑΕ, ώρα να τους λύσω την απορία: Αποδείξεις αδιάψευστες. Τα παράνομα έργα του σκοτεινού παρακράτους του κ. Μητσοτάκη.

Το ξεγύμνωμα του παρακράτους από την πιο αρμόδια Αρχή του κράτους.

Η ελληνική κοινωνία ζει εδώ και έξι μήνες στη δίνη των αποκαλύψεων για ένα ασύλληπτο αριθμό υποκλοπών. Στη δίνη της πιο εκτεταμένης και βαθιάς εκτροπής από τους κανόνες δικαίου που είδε η χώρα από τη Μεταπολίτευση και μετά. Στη δίνη ενός πρωτοφανούς σκανδάλου. 

Ενός εγκληματικού δικτύου, που είχε όμως έδρα το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου και συντονιστή τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Εν πλήρη γνώση του, έστησε μια Οργουελιανή δυστοπία.

Ο κ. Μητσοτάκης, ως εγκέφαλος και αρχηγός αυτού του εγκληματικού δικτύου, προέβη στις πράξεις αυτές διότι πέραν όλων των άλλων, διακατέχεται από μια βαθύτατη οίηση και αλαζονεία.
Μεγάλωσε ως πρίγκιπας και τώρα νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς.

Και πίστεψε ότι θα είναι ισόβιος.

Ότι κανείς, ποτέ, δε θα τον ελέγξει.

Στις 8 Δεκεμβρίου, αντί να μου απαντήσει ευθέως «δεν υπάρχουν παρακολουθήσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και υπουργού της κυβέρνησης» και ότι «ναι, θα παραιτηθώ αν αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο», επέλεξε να ταπεινωθεί, βάζοντάς το στα πόδια. Γιατί το επέλεξε αυτό; Γιατί ο ίδιος, ως εγκέφαλος του παρακράτους, φυσικά και γνώριζε ποιους άκουγε. 

Για όλους βρέθηκαν επισυνδέσεις της ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη. Και έτσι έχουμε φτάσει, επισήμως, στον αριθμό 10.

Υποβάλλουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ως ένα πρώτο βήμα της πορείας στο λαό για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της δικαιοσύνης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να έρθει στη Βουλή -ακόμα κι αν θέλει να το βάζει συνεχώς στα πόδια- να δώσει εξηγήσεις, να λογοδοτήσει, να απαντήσει. 

Και η Βουλή θα αναγκαστεί να αποφασίσει: Με τη Δημοκρατία ή με την εκτροπή;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου