Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: «Το καλάθι του νοικοκυριού έδωσε δύναμη στις αλυσίδες να ανεβοκατεβάζουν τις τιμές κατά το δοκούν» (vid)

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίω Ελλάδος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Επί του Πιεστηρίου, καλάθι νοικοκυριού,

 Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Από την εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ που παρουσιάζουν ο Φοίβος Κλαυδιανός, ο Κώστας Πουλακίδας και ο Σπύρος Σουρμελίδης 

Καταπέλτης για το καλάθι του νοικοκυριού ο πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. «Το καλάθι χτύπησε ανελέητα τον μανάβη, το φούρνο, το χασάπη, η κυβέρνηση έστειλε τζίρο από τις μικρές επιχειρήσεις τις πέντε μεγάλες», κατήγγειλε μιλώντας στο Κόκκινο. 

Ο Γ.  Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε ότι 500 φούρνοι έχουν κλείσει, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μικρές και εν πολλοίς οικογενειακού χαρακτήρα επιχειρίσεις. «Θα έπρεπε να παρέμβει επιτροπή ανταγωνισμού για την διαφήμιση των μεγάλων επιχειρήσεων», επέμεινε ο πρώην επικεφαλής των επιμελητηρίων, καταγγέλλοντας ότι «το καλάθι του νοικοκυριού είχε προϊόντα ακριβότερα από αυτά που υπάρχουν στο ράφι». «Αν γίνονταν έλεγχοι θα αποδείκνυαν ποιοι έκαναν αισχροκέρδεια και θα μαθαίναμε γιατί τα μήλα ξεκινούν από 30 λεπτά στο χωράφι και φτάνουν 1,85 στο ράφι», επισήμανε με νόημα. 

Τέλος, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επέμεινε ότι "το καλάθι του νοικοκυριού έδωσε δύναμη στις αλυσίδες να ανεβοκατεβάζουν τις τιμές κατά το δοκούν".

πηγή: kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου