1ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: « Έλεγχο επικινδυνότητας των κτηρίων» ζητάει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του εκπαιδευτηρίου.

Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων, 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, έλεγχος στατικόυητας,
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Χαλκίδας με επιστολή του στους αρμόδιους φορείς της Χαλκίδας, του Νομού Ευβοίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ζητούν τον « Έλεγχο επικινδυνότητας των κτηρίων» λόγω εμφανών σοβαρών προβλημάτων της φέρουσας κατασκευής και όχι μόνον...

Ο σύλλογος γονέων κα κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας με επιστολή του προς τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, και κοινοποίηση, στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χαλκιδέων, την Περιφέρεια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας και την Δήμαρχο Χαλκιδέων, ζητά τον έλεγχο στατικότητας των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Ο Σύλλογος στηn επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μετά από επίσκεψή μας στον χώρο του σχολείου, προβήκαμε σε καταγραφή των προβλημάτων και φωτογράφιση αυτών.

Στη διάθεσή μας έχουμε περί των 70 φωτογραφιών ντοκουμέντων για τα σοβαρά προβλήματα (σπασμένο δοκάρι στο κλιμακοστάσιο. έντονες καθιζήσεις σε αίθουσες. καταστροφή σοφάδων και σκυροδέματος με απογύμνωση βεργών σιδήρου και τσερκιών. σκουριασμένα/αποσυνκωλημένα σίδερα σε κουπαστές-κάνκελα-ττόρτες με επικίνδυνα εξονκωμένα σημεία). που έχει ένα κτήριο κατασκευής του 1975 που στενάζει άνω των 500 εφηβικών και ενήλικων ψυχών, οι οποίες έχουν κοινοποιηθε ίσε όλους τους γονείς/κηδεμόνες μέσω του link: "https://drive.google.com/drive/folders/1T2TMKzjalJW92Nlzj6YqAuc-pcLXX9Cs?usp¯share link" 

Κλείνοντας την επιστολή ο Σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνουμε ότι ως σύλλογος, θα απευθυνθούμε όπου και όποιον τρόπο γρειαστεί. για την άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος. καθώς το θέμα δεν είναι ποιος θα αναλάβει την ευθύνη των τρανικών συνεπειών ενός σεισμού ή ενός σοβαρού ατυγήματος. αλλά να μην υπάρξουν ποτέ τρανικές συνέπειες.»

Ακολουθεί η από 24/01/2023 επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου