Με ξεκάθαρη στάση το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές – «Ο λαός αποφασίζει», τονίζει ο Ν.Ανδρουλάκης

ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετεκλογικές συνεργασίες,

«Όχι ένα κράτος λάφυρο του κ. Τσίπρα, του κ. Μητσοτάκη και της παρέας τους. Κράτος εγγυητής του δημοσίου συμφέροντος είναι εκείνο που διασφαλίζει τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Και θεωρώ ότι αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα μετά τις επόμενες εθνικές εκλογέςΈχετε δει σε επιτελικό κράτος της Ευρώπης, ο άνθρωπος που το κινεί να είναι ο ανιψιός του Πρωθυπουργού;», τονίζει σε διευκρινιστική ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής 

 Είναι προφανές ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θεωρεί εκτός οποιουδήποτε περιθωρίου συζήτηση κυβερνητικής σύγκλισης με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα.

Είναι πλεόν ξεκάθαρο ότι ο Μάιος είναι μήνας εκλογών.Άλλωστε ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη σνένετευξη του στους “Πρωταγωνιστές” και τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης τούτου.

Στην συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, έδειξε με ευθύ τρόπο τον δρόμο που θα ακολουθήσει στο θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών.

“Η πρώτη Κυριακή είναι η ημερομηνία-κλειδί για να πετύχουμε όσα λέω. Εάν μας οδηγήσουν σε αστάθεια, τότε δυστυχώς θα αλλάξει το περιβάλλον των πολιτικών αποφάσεων. Όταν εργαλειοποιείς την αστάθεια, υπονομεύοντας την προοπτική της χώρας, για να εκβιάσεις “ή εγώ ή ο Τσίπρας”, εγώ δεν θα γίνω μέρος αυτού του παιχνιδιού. Το θεωρώ καταστροφικό. Είναι εγωιστής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που λέει “ούτε ο ένας ούτε ο άλλος” αλλά δεν είναι εγωιστές αυτοί που λένε “ή εγώ ή αυτός”;» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Είναι προφανές ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θεωρεί εκτός οποιουδήποτε περιθωρίου συζήτηση κυβερνητικής σύγκλισης με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα.

Παράλληλα την πόρτα έκλεισε και σε ένα ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβέρνηση που θα μετέχει το Μερα25 λέγοντας πως “πρόσωπα τα οποία έπαιζαν με τη δραχμή, δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν κομμάτι ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για τη χώρα.”

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε ως βασική προυπόθεση ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό για το ΠΑΣΟΚ.”Ο λαός αποφασίζει” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Ανδρουλάκης έθεσε απλά και κατανοητά το πως αντιλαμβάνεται την κρατική υπόσταση τονίζοντας πως:

«Όχι ένα κράτος λάφυρο του κ. Τσίπρα, του κ. Μητσοτάκη και της παρέας τους. Κράτος εγγυητής του δημοσίου συμφέροντος είναι εκείνο που διασφαλίζει τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Και θεωρώ ότι αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα μετά τις επόμενες εθνικές εκλογέςΈχετε δει σε επιτελικό κράτος της Ευρώπης, ο άνθρωπος που το κινεί να είναι ο ανιψιός του Πρωθυπουργού;»  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου