Πόπη Τσαπανίδου: «Η κυβέρνηση να δώσει τώρα απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη» (vid)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, εκπρόσωπος τύπου, Τραγωδία στα Τέμπη, έργα ασφαλείας, πρόσληψη σταθμάρχη,


Να δώσει τώρα απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη, κάλεσε την κυβέρνηση σε on camera δήλωση της η εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή τις καταγγελίες του τομεάρχη διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ραγκούση...

Να δώσει τώρα απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του σταθμάρχη, κάλεσε την κυβέρνηση σε on camera δήλωση της η εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή τις καταγγελίες του τομεάρχη διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννη Ραγκούση για την μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη στον ΟΣΕ της Λάρισας η οποία φαίνεται πως ήταν εξόφθαλμα παράνομη, ενώ ταυτόχρονα από την απάντηση της κυβέρνησης προέκυψε η πλήρη γνώση και συνέργεια της κυβέρνησης, στην προσπάθεια συγκάλυψης της παράνομης μετάταξης του Σταθμάρχη.


 

Σε δύο κρίσιμα ερωτηματικά που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις αναφέρεται στη δήλωση της η Πόπη Τσαπανίδου, το πρώτο σε σχέση με τη σύμβαση ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡAIΝΟΣΕ. «Γιατί τελικά διαγράφηκε η υποχρέωση του ελληνικού Δημοσίου να ολοκληρώσει τα έργα ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα χαρίστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια στην ιδιωτική εταιρεία;»

Και στο δεύτερο σχετικά με το μοιραίο σταθμάρχη στο «πώς τοποθετήθηκε σε μία κομβική θέση παρανόμως, ενώ το όριο ηλικίας δεν του το επέτρεπε;»

«Τι κρύβεται πίσω από τη φωτογραφική υπουργική απόφαση;» ρωτά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτοντας ότι οιι συγκεκριμένες ειλικρινείς απαντήσεις συνιστούν σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειές τους, στην αλήθεια.

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

«Οι ώρες είναι δύσκολες, όμως από τις δημοσιογραφικές έρευνες προκύπτουν δύο κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.

Το πρώτο σε σχέση με τη σύμβαση ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡAIΝΟΣΕ.

Γιατί τελικά διαγράφηκε η υποχρέωση του ελληνικού Δημοσίου να ολοκληρώσει τα έργα ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα χαρίστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια στην ιδιωτική εταιρεία;

Το δεύτερο σχετικά με το μοιραίο σταθμάρχη.

Πώς τοποθετήθηκε σε μία κομβική θέση παρανόμως, ενώ το όριο ηλικίας δεν του το επέτρεπε;

Τι κρύβεται πίσω από τη φωτογραφική υπουργική απόφαση;

Οι συγκεκριμένες ειλικρινείς απαντήσεις συνιστούν σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειές τους, στην αλήθεια.»

πηγή: syriza.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου