Νίκος Ανδρουλάκης: «Η υπόθεση των υποκλοπών δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά» (vid)

Νϊκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, υπόθεση υποκλοπών, επίσπευση, Αντώνης Ελευθεριάνος,

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ήρθα σήμερα εδώ, που χτυπά η καρδιά της Δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριάνο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας, που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών...»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε το πρωί με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο προκειμένου να καταθέσει αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση των υποκλοπών. 

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: 

«Ήρθα σήμερα εδώ, που χτυπά η καρδιά της Δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριάνο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας, που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών.

Η υπόθεση αυτή δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά. Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου. Είναι μια ευρωπαϊκή χώρα κι έχουμε χρέος, -όλο το πολιτικό σύστημα- να μην επιτρέψουμε να εκτεθεί ξανά η χώρα μας διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών, εις βάρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου