Ρωσικές Προεδρικές εκλογές: Παν. Λαφαζάνης και Γ. Κοτσαϊλίδης προσκεκλημένοι στη Μόσχα

Παν. Λαφαζάνης, Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης, Γ. Κοτσαϊλίδης, Πανελλήνιο Κίνημα Ελληνορωσικής Φιλίας, Ρωσικές Προεδρικές εκλογές,

     Οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάννης Κοτσαϊλίδης πηγαίνουν στη Ρωσία όπως και άλλοι Έλληνες διεθνείς παρατηρητές των ρωσικών εκλογών, ως πρεσβευτές μιας νέας στρατηγικής σχέσης φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία...


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επικεφαλής του “Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης” (ΔΗ.Κ.Ε.Α) και ο Γιάννης Κοτσαϊλίδης, πρόεδρος του “Πανελλήνιου Κινήματος Ελληνορωσικής Φιλίας”, οι οποίοι ως γνωστόν συνεργάζονται και έχουν ως βασική προγραμματική τους θέση την αποκατάσταση ουσιαστικών σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με την Ρωσική Ομοσπονδία, αναχωρούν για Μόσχα για τις Ρωσικές Προεδρικές εκλογές.

Συγκεκριμένα Παν. Λαφαζάνης και Γιάννης Κοτσαϊλίδης είναι προσκεκλημένοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ρωσικού κράτους στο πλαίσιο των διεθνών παρατηρητών των ρωσικών εκλογών.

Με την ευκαιρία οι Παν. Λαφαζάνης και Γιάννης Κοτσαϊλίδης, οι οποίοι ως γνωστών από την πρώτη στιγμή και χωρίς αστερίσκους, κατήγγειλαν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ ως αποκλειστικούς και μόνους υπεύθυνους του πολέμου στην Ουκρανία και των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών του και από τις δύο πλευρές, θα έχουν συναντήσεις με κρατικούς, κομματικούς και κυβερνητικούς παράγοντες της Ρωσίας.

Οι Παν. Λαφαζάνης και Γιάννης Κοτσαϊλίδης θα τονίσουν για άλλη μία φορά στη Ρωσία και στο ρωσικό λαό ότι τον ελληνικό λαό στη μεγάλη πλειοψηφία του δεν τον εκφράζει η αντιρωσική υστερία της κυβέρνησης και του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου και ιδιαίτερα δεν τον αντιπροσωπεύουν η παράνομη αποστολή ελληνικών όπλων στους Ουκρανοναζί του Κιέβου, η απαράδεκτη χρήση των αμερικανονατοϊκών βάσεων εναντίον της Ρωσίας, οι παράνομες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, αθέμιτα μέτρα και αποφάσεις που ελήφθησαν ερήμην του ελληνικού λαού και τα οποία θα πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσουν και η Ελλάδα να αναλάβει νέο δραστήριο ρόλο ειρήνης στην Ουκρανία.

Οι Παν. Λαφαζάνης και Γ. Κοτσαϊλίδης πηγαίνουν στη Ρωσία όπως και άλλοι Έλληνες διεθνείς παρατηρητές ρωσικών εκλογών, ως πρεσβευτές μιας νέας στρατηγικής σχέσης φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία και ως γέφυρα μιας νέας ελληνορωσικής πορείας που θα βοηθήσει την ειρήνη, την συνεργασία, την ευημερία και τη διεθνή νομιμότητα στην.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου