Η απαξίωση του πολίτη

  Προστασία της εντιμότητας του Έλληνα πολίτη και του κύρους του Έθνους  

"Ανώνυμες" κυβερνητικές πηγές διαρρέουν καθημερινά στα παπαγαλάκια τους των ΜΜΕ γενικόλογες δήθεν ..... αποκαλύψεις φοροδιαφυγής που αμφισβητούν την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, την τιμιότητα και την αξιοσύνη του συνόλου του ελληνικού λαού σπιλώνοντας παράλληλα και το κύρος του έθνους.

Την τελευταία, μετά ΔΝΤ περίοδο, παρακολουθούμε έμφοβοι μια πρωτοφανή επίθεση απαξίωσης του έλληνα πολίτη, του συνταξιούχου, του επαγγελματία, του επιστήμονα, του καλλιτέχνη, του δημόσιου υπάλληλου. Μια επιδρομή λασπολογίας που εκπορεύεται από την κυβέρνηση και διαχέεται με τα παπαγαλάκια της των ΜΜΕ στην χώρα μας και το εξωτερικό με μοναδικό στόχο τον διασυρμό και την κατασυκοφάντηση του μέσου ανώνυμου έλληνα πολίτη, την απαξίωση της κοινωνίας μας, την δυσφήμηση και ταπείνωση του ελληνικού λαού, το κύρος του έθνους.

«Λαμόγια» οι έλληνες, φοροφυγάδες οι γιατροί, οι δικηγόροι και μηχανικοί, ασυνείδητοι οι καλλιτέχνες, κομπιναδόροι οι επαγγελματίες, απατεώνες οι φορτηγατζήδες, διεφθαρμένοι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Στήσανε στον τοίχο και αυτούς τους άμοιρους συνταξιούχους, …. ύποπτες λένε τώρα τρεις χιλιάδες συντάξεις (!), δεν την γλύτωσαν ακόμα και αποδημήσαντες συνταξιούχοι οι οποίοι … διώκονται και μετά θάνατον(!)

Οι Αρχές προστασίας των δικαιωμάτων του πολίτη, η Δικαιοσύνη, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και η ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να ενεργοποιηθούν προστατεύοντας αποτελεσματικά το κύρος, την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την εντιμότητα του ανώνυμου έλληνα πολίτη από την ανελέητη κυβερνητική επίθεση ενάντια στην αξιοσύνη και την περηφάνια του λαού μας.
Μια επίθεση που αποπροσανατολίζει και μεταθέτει τις όποιες ευθύνες των «ολίγων» και του πολιτικού συστήματος για την οικονομική κρίση στον δήθεν «έλληνα-λαμόγιο» γενικά, ο οποίος με μεγάλες …. φοροκλοπές από τα πολυτελή αυτοκίνητα, βίλλες, πισίνες, κότερα, αεροπλάνα κλπ. δημιούργησε και συντηρεί την οικονομική κρίση(!)

Δεχόμεθα, ενθαρρύνουμε και θα επιβραβεύσουμε οποιαδήποτε τεκμηριωμένη αποκάλυψη  φοροκλοπής, διαφθοράς, ανομίας, απάτης και χρηματισμού που θα συνοδεύεται απαραίτητα από όνομα, επώνυμο και διεύθυνση, συνοδευόμενη όμως και από το απαραίτητο πόρισμα της Δικαιοσύνης, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού με αλλότριους στόχους και προθέσεις που εκπορεύονται από ανθελληνικούς κύκλους της κυβέρνησης και διασπείρονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό από τα ασυνείδητα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

Πρέπει εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η εθνικά επιζήμια αυτή πολιτική ακολουθήθηκε και λίγους μήνες πριν από την ίδια κυβέρνηση όταν ο διασυρμός, η απαξίωση και η δυσφήμηση της χώρας στις διεθνείς αγορές εκτίναξαν τα spreads στις 950 μονάδες καθιστώντας απαγορευτικό τον οποιονδήποτε δανεισμό μας οδηγώντας έτσι την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας, στα νέο-αποικιακά δεσμά του ΔΝΤ και σε μια μεγάλη περίοδο εθνικής υποτέλειας και παρακμής.

Οι εξεταστικές επιτροπές του μέλλοντος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ασχοληθούν με αυτό το εθνικά επιζήμιο "παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου