Κλείνει η ψαλίδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

     Σε δημοσκόπηση της RASS για το ΠΑΡΟΝ 

Το 42.4% των πολιτών πιστεύει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κέρδισε τις εντυπώσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έναντι 28.2% του Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για την εφημερίδα "Το Παρόν".

Στην πρόθεση ψήφου το ΠαΣοΚ προηγείται κατά 5,8 μονάδες και λαμβάνει 28.4%, έναντι 22.6% της ΝΔ.

Για τον Γ. Παπανδρέου το 67.4% λέει ότι ο πρωθυπουργός μας ξεγέλασε με το "λεφτά υπάρχουν", ενώ για τον Κώστα Καραμανλή το 64,3% εκφράζει την πεποίθηση δεν έχει την κύρια ευθύνη για την κρίση ο πρώην πρωθυπουργός.

Για την πορεία της χώρας το 64.9% εκφράζει φόβο για τη πορεία της χώρας, ενώ το 76.2% λέει όχι σε νέες θυσίες έναντι του 23% που τις αποδέχεται.

Για το Μνημόνιο το 54.1% πιστεύει ότι το Μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και ότι υπήρχε και άλλη λύση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

«Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την ιδιαίτερα θετική απήχηση της υπεύθυνης παρουσίας του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη. Η πρόταση ευθύνης της ΝΔ, παρά τις τρικλοποδιές που κάποιοι επιχειρούν, κερδίζει καθημερινά έδαφος», σχολίασε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της παράταξης Μάξιμος Χαρακόπουλος.
πηγή: Αθήνα9.84

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου