Αυτοδιοικητικές εκλογές το …. δίλλημα των αγορών!

Δημοσίευση: 26 Οκτωβρίου,2010
> Γελοίο το ψευδοδίλλημα της «αντίδρασης των αγορών»!
> Τι απέκρυψαν στην διακαναλική
> Η συγκυβέρνηση των .... «προθύμων»!

Την απολογία ενός φοβισμένου πρωθυπουργού παρακολουθήσαμε χθες στην διακαναλική από το μέγαρο Μαξίμου, ενός αδιόρθωτου Παπανδρέου ο οποίος εμμένει στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική που του επιβάλλουν τα κερδοσκοπικά λόμπι και οι αγορές.
Ο σοφός λαός λέει ότι όταν ένα ψέμα επαναλαμβάνεται καταντά αηδία.
- Δεν σας κρύβω κύριε πρόεδρε, χθες … αηδιάσαμε!

Διακατεχόμενος ο πρωθυπουργός από φόβο, πανικό, "βλακεία" ή "δολιότητα", ανέσυρε και πάλι χθες το γελοίο ψευδοδίλλημα της «αντίδρασης των αγορών!», το ίδιο ψευδοδίλλημα που προφασίστηκε όταν τον περασμένο Μάη έσυρε την χώρα στην δικτατορία του ΔΝΤ.
Οι αγορές δεν θα αντιδράσουν από την μη εκλογή Σγουρού κε πρωθυπουργέ, οι αγορές θα αντιδράσουν από την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και ακόμα από την λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή που θα εκφραστεί σε αυτές της δημοψηφιστικού χαρακτήρα αυτοδιοικητικές εκλογές.
Πέστε έστω και μια φορά την αλήθεια και αυτό θα .... εκτιμηθεί!

Τι απέκρυψαν στην διακαναλική

Οι πραγματικές αιτίες όμως δεν φωτίστηκαν σε αυτή την διακαναλική, και αυτές είναι:
-  Η σοβούσα σκληρή εσωκομματική αντιπαράθεση στο κυβερνών κόμμα με κινήσεις αμφισβήτησης Παπανδρέου και της οικονομικής πολιτικής Παπακωνσταντίνου, και,
- Η πίεση που ασκούν εγχώρια εξωθεσμικά οικονομικά κέντρα για αλλαγή της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής απαιτώντας εδώ και τώρα ανάπτυξη, δανειοδοτήσεις, σταθερότητα, μείωση φορολογίας κ.α.
Η άφρων πολιτική του Παπανδρέου και της κυβέρνησής του οδήγησαν την χώρα ένα μόλις χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους σε αδιέξοδα, αδιέξοδα τα οποία θα επιλυθούν μόνον με αλλαγή διακυβέρνησης.

Επανειλημμένα έχει γραφεί στο Αντίκρυ, ότι η αποτυχία των κυβερνητικών συνδυασμών στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα δρομολογήσει διαδικασίες ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού, απελευθέρωσης και συσπείρωσης υγειών πολιτικών δυνάμεων που θα οδηγήσουν την χώρα έξω από τα οικονομο-πολιτικά δεσμά του ΔΝΤ και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η συγκυβέρνηση των ... «προθύμων» !

Η διάσωση του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος με ... υλικά κατεδάφισης που επιχειρείται με τις ευκαιριακές πολιτικές κινήσεις εντυπωσιασμού και παραπλάνησης όπως είναι το υπό ίδρυση κόμμα Μπακογιάννη, η πρόταση οικουμενικής κυβέρνησης Καρατζαφέρη, η πρόταση συγκυβερνήσεων των Μητσοτάκη, Σιμίτη, Ανδριανόπουλου κ.α. έχουν έναν και μόνο στόχο και επιδίωξη την συνέχιση της πολιτικής του μνημονίου με συμμαχίες «προθύμων», την διάσωση του πολιτικού συστήματος και κατά συνέπεια την ανακύκλωση των προβλημάτων.

Το λόγο πλέον έχει ο ελληνικός λαός, ο οποίος καλείται να επιστρατεύσει την σοφία του και να στείλει ανεπηρέαστος από ψευδοδιλλήματα το μήνυμα του στις κάλπες της 7ης και 14ης Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου