το ΠΑΣΟΚ, η Λαθρομετανάστευση και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελάχιστοι "κονδυλοφόροι" ασχολήθηκαν με τις εκλογικές επιδόσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γιατί προφανώς το θέμα δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα της  κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, η εκλογική επίδοση ρεκόρ του συνδυασμού  "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ", συγκέντρωσε το όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό 5,26%
 (9.698 ψήφοι) στο Δήμο της Αθήνας, άγγιξε το 8,35% στο 6ο Δημοτικό διαμέρισμα και εκτοξεύτηκε στο 20% (!) σε κάποια εκλογικά κέντρα της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα.

Η Χρυσή Αυγή, ένα νόμιμο καθόλα πολιτικό κόμμα, ιδρύθηκε στα τέλη του 1980, έχει οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, εκδίδει την ομώνυμη εφημερίδα Χρυσή Αυγή και ιδεολογικά υποστηρίζει την πολιτισμική ανωτερότητα του ελληνικού έθνους, επανειλημμένα δε σε φύλλα της εφημερίδας της έχει αναφέρει ως ιδεολογία της οργάνωσης, τον εθνικοσοσιαλισμό.

Ασφαλώς και δεν είναι στις προθέσεις του γράφοντος να πλέξει το εγκώμιο της Χρυσής Αυγής, αλλά τολμάω μέσα από την προβολή την αποδαιμονοποίηση μιας ιδεολογίας που έχει τις ρίζες της και αντλεί δυνάμεις από τα αντανακλαστικά της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας, μιας ιδεολογίας που λειτουργεί σαν αντίρροπη δύναμη στην κυρίαρχη ιδεολογία των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων οι οποίες είχαν κοινό γνώρισμα την υποτέλεια στον ξένο παράγοντα και τις εθνικές παραχωρήσεις σε εξωθεσμικά κέντρα και χρηματοπιστωτικά λόμπυ στο όνομα μιας άμορφης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Συνθήκη SCHENGEN και πλανητική διακυβέρνηση

Η Συνθήκη Σένγκεν είναι μια συμφωνία που υπογράφηκε στις 15 Ιουνίου του 1985 και από την χώρα μας και είχε σαν στόχο την προοδευτική κατάργηση των ελέγχων στα κοινά σύνορα της ΕΕ, την εγκατάσταση καθεστώτος ελεύθερης κυκλοφορίας για όλα τα πρόσωπα, υπηκόους των κρατών που υπέγραψαν τη συμφωνία καθώς και αστυνομική και δικαστική συνεργασία.

Η συνθήκη αυτή έμελλε να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στην ελληνική κοινωνία η οποία αβοήθητη και ανέτοιμη κλήθηκε και καλείται καθημερινά να διαχειριστεί αυτό το μείζων κοινωνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Ο παχυδερμισμός και η εξάρτηση κατέστησε ανίκανο το ελληνικό κράτος, αν και παρήλθαν εικοσιπέντε χρόνια από την υπογραφή αυτής της συνθήκης, να λάβει επαρκή μέτρα και να εφαρμόσει ρεαλιστικές πολιτικές θωράκισης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και τις βλαπτικές συνέπειες της.

Η λαθρομετανάστευση "μοχλός"... ανάπτυξης και πλουτισμού!

Η κυβέρνηση Σιμίτη χρησιμοποίησε την λαθρομετανάστευση σαν «μοχλό ανάπτυξης», η εκσυγχρονιστική αυτή "διαστροφή" είχε σαν στόχο την τόνωση της παραοικονομίας, την προσφορά φτηνής εργατικής δύναμης, την συμπίεση του κόστους εργασίας και κατά συνέπεια την αύξηση κερδών. Ενώ παράλληλα η λαθρομετανάστευση συντήρησε και συντηρεί μεγάλα δουλεμπορικά κυκλώματα που δρουν στα ανατολικά και βόρεια σύνορά μας με διασυνδέσεις στην πολιτική και εκτελεστική εξουσία αποκομίζοντας μυθικά κέρδη.

Παράλληλα η πολιτική αυτή έτυχε και γενναίων χρηματοδοτήσεων των ΜΚΟ από Εθνικούς πόρους, ΕΕ, Παγκόσμια Τράπεζα και άλλα εξωθεσμικά κέντρα και δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο διακυβέρνησης Σιμίτη ξεπετάχθηκε πλήθος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) οι οποίες με τον μανδύα του Αντιρατσισμού, της Ξενοφοβίας, της Αλληλεγγύης, της Προστασίας δικαιωμάτων κλπ. αρμέγουν εκατοντάδες εκατομμύρια ετησίως από τον δημόσιο κουρβανά προσφέροντας δήθεν «προστασία» σε λαθρομετανάστες, υπονομεύοντας ουσιαστικά τα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής.
Σημειωτέον ότι οι ίδιες αυτές ΜΚΟ αρνούνται πεισματικά να προσφέρουν αρωγή στους έλληνες πολίτες που θίγονται από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, αλληλεγγύη και προστασία στο δικαίωμα ασφαλούς διαμονής στις κατεχόμενες από λαθρομετανάστες περιοχές της πρωτεύουσας.

Στον αντιρατσιστικό "χορό" συμμετέχουν βέβαια και κάποιοι «αριστεροκουλτουριάδες» της .. ανανεωτικής αριστεράς οι οποίοι στο όνομα ενός ψευδοπροοδευτισμού παρέχουν προστασία στις μαφιόζικες λαθρομεταναστευτικές οργανώσεις αδιαφορώντας παράλληλα για το κοινωνικό κόστος και το λάβωμα της ελληνικής κοινωνίας, την εγκληματικότητα, την ανεργία, την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, την γκετοποίηση.

Το νεοφιλελεύθερο – εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της διαπλοκής και του ΔΝΤ, πειθαρχώντας στην παγκόσμια πλανητική στρατηγική των «ανοικτών συνόρων», προχώρησε με «τολμηρότερα!» βήματα και αντισυνταγματικά … ελληνοποίησε (!)  πλήθος λαθρομεταναστών, πρόσφερε δικαίωμα ψήφου, νόθευσε την ελληνική παιδεία, την θρησκευτική μας παράδοση, αποδυνάμωσε πολιτικές και εργασιακές κατακτήσεις πλήττοντας και άλλους παράπλευρους στόχους για την αποδόμηση της ελληνικής κοινωνίας σε μια περίοδο που αυτή πλήττεται και καταληστεύεται βάναυσα από τα χρηματοπιστωτικά λόμπυ των … δανειστών μας.

Η «ρετσινιά» του ρατσιστή και ξενόφοβου

Μερικοί “διακεκριμένοι” δημοσιογράφοι εφημερίδων, ραδιόφωνου και τηλεόρασης, ακόμα και της κρατικής, αλλά και κάποιοι «αριστεροκουλτουριάδες» πολιτικοί, έχουν εξαπολύσει συστηματική επίθεση λάσπης ενάντια σε όποιον Έλληνα σκέπτεται, λέει η γράφει για το μείζων θέμα της λαθρομετανάστευσης. Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί είναι η συνήθης ταχτική των ανεγκέφαλων που ελλείψει επιχειρηματολογίας εκστομίζουν μειωτικούς χαρακτηρισμούς απαξίωσης περί ακροδεξιών, εθνικιστών, ρατσιστών, ξενόφοβων μέχρι και φασιστών και χουντικών στοιχείων.

Το οξύμωρο με αυτούς τους γραικύλους είναι ότι ενώ κατηγορούν τους Έλληνες και τους κολλάνε μύριες όσες «ρετσινιές», αντίθετα στους λαθρομετανάστες δικαιολογούν την παραβατικότητά, καλύπτουν την εγκληματικότητά τους, τους επαινούν και τελικά τους ανέχονται σαν μια «κοσμοϊστορική εξέλιξη του σύγχρονου πολιτισμού μας!».

Με δεδομένη αυτή την εθνική παραφροσύνη που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε παγκόσμιο λαθρομεταναστευτικό καταφύγιο και παράδεισο των όπου γης μαφιόζικων οργανώσεων πρέπει να παραδεχθούμε ότι το «αυγό του φιδιού» εκκολάπτεται στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας με διαχρονική ευθύνη των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, με την ευθύνη των φιλολαθρομεταναστευτικών ΜΚΟ, κάποιων ανεγκέφαλων «αριστεροκουλτουριάδων» και ακόμα με την αδιαφορία και ανοχή της ελληνικής κοινωνίας.

Η ευθύνη του πολιτικού συστήματος

Η Χρυσή Αυγή καθώς και οι όμοιοι τους δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης εάν είχαμε μια ελληνοκεντρική διακυβέρνηση που θα υπηρετούσε τα ελληνικά συμφέροντα, εάν είχε επαρκώς θωρακιστεί η ελληνική κοινωνία απέναντι στην μαζικοί εισβολή λαθρομεταναστών, εάν η πολιτική ηγεσία διαχρονικά είχε προτάξει μια ελληνική της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Προσωπικά συμπαραστέκομαι στους νόμιμους οικονομικούς μετανάστες, συμπάσχω με τους νόμιμους πολιτικούς πρόσφυγες, συμπαρατάσσομαι σε μια ειρηνική «πολυπολιτισμική» συμβίωση αλλά αντιπαρατίθεμαι κάθετα στο κλίμα σύγκρουσης πολιτισμών, αντιπαρατίθεμαι κάθετα στην πολιτική και εκτελεστική εξουσία που αδυνατούν να διαχειριστούν το μείζων αυτό πρόβλημα εκθέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών, την κοινωνία μας και αυτήν ακόμα την δημοκρατία.

Και το οξύμωρο είναι ότι η πολιτική και εκτελεστική εξουσία ενεργεί καίρια και αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και των αναρχοαυτόνομων ομάδων δεν επιδεικνύει την ίδια σπουδή στην εξουδετέρωση της λαθρομεταναστευτικής εγκληματικότητας και τρομοκρατίας, την συνεχιζόμενη λαθρομεταναστευτική κατοχή στις γειτονιές της Αθήνας και πολλών άλλων περιοχών της χώρας, το παραεμπόριο του πεζοδρομίου, το εμπόριο των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας κ.α.

Όσο το ελληνικό πολιτικό σύστημα, το εθνικό κοινοβούλιο, η ελληνική κυβέρνηση και η εκτελεστική εξουσία συνεχίζουν να λειτουργούν και να συμπεριφέρονται με την λογική του «Πόντιου Πιλάτου», πρέπει να κατανοήσουν ότι οι ίδιοι …. εκκολάπτουν το «αυγό του φιδιού» και ταυτόχρονα φέρουν ακεραία την ευθύνη των όποιων κοινωνικών και πολιτικών επιπτώσεων αυτής της άλογης πολιτικής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου