Μαΐου 2010

"Ο ένας βλέπει στην ανατολή κι ο άλλος στη δύση....."
Η ευρωζώνη δεν κινδυνεύει να "εκραγεί", όμως ο κίνδυνος είναι να πάρει άσχημη τροπή, υποστήριξε στο μεταξύ από το Παρίσι ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 2.

Σκάνδαλο Της Κυβέρνησης Διορισμοί Υπάλληλων Βουλής με το ΦΕΚ 324 με 6 Ημέρες Μόνο Προϋπηρεσία!!!!!!

Το Θέμα το Έβγαλε Σήμερα το Πρωϊ ο Αυτιάς και μάλιστα Θρασύτατα πήρε τηλέφωνο ο Πρόεδρος της Βουλής στην εκπομπή του και επεσε το γέλιο της Αρκούδας ....
Ολόκληρος Πρόεδρος Βουλής προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!!! είπε και την Ατάκα της Ημέρας Για τον διορισμό δεν φταίνε τα Παιδιά (Υπάλληλοι Βουλής ) φταίνε οι πράξεις οι αποφάσεις των μεγάλων !!!!!!!!!!!!!!!!!          Το ΦΕΚ εδώ ...
πηγή: Ρεσάλτο

"Τούρκος" ο Πούτιν απο την συμφωνία Παπανδρέου - Ερντογάν
Σύμφωνα με πληροφορίες σε συνάντηση που είχε ο Ρώσος πρέσβης Vl. I. Chkhikvishivili με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Μανιάτη, ο πρώτος μετέφερε την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού Βλ. Πούτιν για τη νέα κωλυσιεργία των Βουλγάρων αλλά και την απόφαση των Ρώσων για προώθηση του αγωγού «Σαμψούντα – Τσεϊχάν».

Μόλις προχθές η Δικαιοσύνη έστειλε στη Βουλή τον φάκελο με την ανακριτική έρευνα για την υπόθεση των άγονων γραμμών. Πρόκειται για μια υπόθεση που βγήκε στη δημοσιότητα από τον πρόεδρο της MIG κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, οι καταγγελίες του οποίου προκάλεσαν αυτεπάγγελτα την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.  Διάβασε περισσότερα....Για τους ... συντρόφους του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 19 Μαΐου 2010
Η χώρα βρίσκεται σε παρατεταμένη οικονομική κρίση. Ηπροσφυγή στο μηχανισμό στήριξης που μας οδήγησε σε διεθνή οικονομική επιτήρηση χαρακτηρίστηκε από τον Πρωθυπουργό ως αμφισβήτηση της Εθνικής Κυριαρχίας.

Οι Ευρωπαίοι τελικά τον ''άδειασαν'', αφού κατάλαβαν γιά ποιούς ενεργεί...

ΓΑΠ: Εφάρμοσε τις προσταγές Ουάσιγκτον, ΔΝΤ κι έκανε την Ελλάδα παρία της Ευρώπης

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Ecofin, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρ. 'Ενωσης αποφάσισαν την δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, ο οποίος θα δραστηριοποιείται με ταχύτητα όταν μιά χώρα του ευρώ αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα.

Το ΔΝΤ ανακοίνωσε πως τετραπλασίασε τα έσοδά του, εξόν από τις πωλήσεις του χρυσού, κατά τις επιχειρήσεις του την περίοδο 2009/10 κατά τη δεύτερη συνεχόμενη κερδοφόρα χρονιά του.

Σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα, ο διεθνής οικονομικός οργανισμός ανακοίνωσε πως τα καθαρά επιχειρηματικά του κέρδη ανέρχονται σε 534 εκατ. δολάρια, έναντι 126 εκατ. δολάρια της προηγούμενης χρήσης.
Η κερδοφορία του ΔΝΤ οφείλεται ταυτόχρονα στα έσοδα από την πιστωτική του δραστηριότητα, η οποία εκτοξεύθηκε μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση, από τα κέρδη των επενδύσεών του και τις οικονομίες που απέδωσαν μετά τα μέτρα αναδιάρθρωσής του, που εφάρμοσε τη διετία 2007/09.
                                                                       Διάβασε περισσότερα....
πηγή: NewsIt

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.