ΠΑΣΟΚ: «Αντιμνημονιακός» ανένδοτος εν όψει εκλογών …..

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επικοινωνιακό μεταμεσονύκτιο  σήριαλ της κυβέρνησης που σκηνοθετήθηκε και παίχτηκε την περασμένη Παρασκευή, όπου με πρωθυπουργικούς και υπουργικούς λεονταρισμούς και αλαλαγμούς επιδιώχθηκε να ενοχοποιηθεί η τρόικα για την δημοσιοποίηση μιας απόφασης  
που μόλις λίγες ώρες πριν είχε σχεδιάσει, εισηγηθεί και υπογράψει η κυβέρνηση δια του υπουργού της των οικονομικών, στην 3η επικαιροποίηση του μνημονίου και αφορούσε την εκποίηση «φιλέτων» της δημόσιας περιουσίας για την είσπραξη 50 δις έως το 2015!

ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι τα μέλη της τρόικας στις συνεντεύξεις τους και την επιχειρηματολογία τους είναι πάντα προκλητικοί. Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ότι οι συγκεκριμένοι .. κύριοι είναι στελέχη των πιο ανάλγητων και βάρβαρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και στους κύκλους αυτούς περισσεύει η ευαισθησία, η ευγένεια και οι καλή τρόποι.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ όμως η ευθύνη των πεπραγμένων βαρύνει στο ακέραιο την Κυβέρνηση στο σύνολό της και ιδιαίτερα τον «τσάρο» της, ο οποίος συζήτησε, αποδέχτηκε και υπέγραψε αυτή την αντεθνική εκποίηση του δημόσιου πλούτου, δεν ενημέρωσε το ελληνικό κοινοβούλιο και τον λαό ως όφειλε, αναγορεύοντας την τρόικα σε κυρίαρχο παίχτη της ελληνικής πολιτικής!

ΠΡΕΠΕΙ να υπενθυμίσω ότι η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία πραξικοπηματικά το Μάιο του ‘10 με υπόδειξη της τρόικας και το Ν. 3845/2010, εκχώρησε υπερεξουσίες στον Γ. Παπακωνσταντίνου για να διαχειρίζεται ανεξέλεγκτα την οικονομία της χώρας λόγω της «εκτάκτου» καταστάσεως της ελληνικής οικονομίας.
-Προς τι λοιπόν οι διαμαρτυρίες, οι απειλές και οι λεονταρισμοί των Παπανδρέου, Ραγκούση, Καρχιμάκη και άλλων για την συμπεριφορά της τρόικας;
-Ας ρωτούσαν τον υπουργό τους!
-Ή μήπως αποφάσισαν να φορέσουν τα «ζιβάγκο» τους εν όψει εκλογικών σεναρίων…..

Επικοινωνιακή πολιτική και αποπροσανατολισμός της κοινωνίας

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ  η δεξιότητα του ΠΑΣΟΚ στην επικοινωνιακή πολιτική, το κυβερνών κόμμα με το ένα χέρι στηρίζει το μνημόνιο και με το άλλο το πετροβολάει!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με «εργαλεία» τα επικοινωνιακά της παιγνίδια, τα συστημικά ΜΜΕ, τους μηχανισμούς τρομοκράτησης και φόβου μαζί και το «ένδοξο σοσιαλιστικό» της παρελθόν έχει παγιδεύσει τον έλληνα πολίτη καταφέρνοντας να εξασφαλίσει μέχρι και σήμερα, εννέα μήνες μετά την επιβολή του μνημονίου, την «ανοχή» και «ανεκτικότητα» ενός μεγάλου τμήματος της κοινωνίας στην ανθελληνική πολιτική της!
Μια «ανοχή» και «ανεκτικότητα» όμως που στηρίζεται σε ψεύδη, παραπληροφόρηση και τον προωθούμενο κοινωνικό αυτοματισμό έχει ημερομηνία λήξης και πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε θυμό, αγανάκτηση, μίσος και οργή.
-Ε! Τότε, αλλοίμονο τους!
-Η πλατεία Συντάγματος πολύ σύντομα θα θυμίζει την πλατεία Tahrir του Καΐρου…..

Κυβερνητικές ιδιαιτερότητες…

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ «θίασος» της υποτέλειας και της συμφοράς που πρωταγωνίστησε και συνεχίζει με την ανοχή μας να πρωταγωνιστεί στην οικονομική υποδούλωση της χώρας τα έχει όλα, πρωταγωνιστές και κομπάρσους, ψευτοθόδωροι και μαυρογιαλούροι όλοι, εμπαίζουν έναν ολόκληρο λαό, μας «παραμυθιάζουν» κατά το λαϊκότερο και όλοι εμείς αντί να τους δείξουμε την έξοδο, με «ιώβειο υπομονή» τους ανεχόμαστε!

- Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο «αξιότιμος» πρωθυπουργός, ο Πινόκιο πρωταθλητής της διγλωσσίας και του ψεύδους. Εκτός συνόρων δεν χάνει ευκαιρία να εξυμνεί την παγκόσμια διακυβέρνηση, εντός συνόρων, μόλις προχθές, μίλησε για την «βάρβαρη παγκοσμιοποίηση»! Δεν πάλεψε ο δόλιος, ως όφειλε, για την διάσωση και ανεξαρτησία της χώρας αλλά με πανουργία έσυρε την Ελλάδα στην χειρότερη περιπέτεια της νεώτερης ιστορίας της και αμετανόητος όπως είναι συνεχίζει ετσιθελικά το καταστροφικό του έργο εκτελώντας οδηγίες των αγορών και των αφεντικών της νέας τάξης.
Δικαιολογημένα θεωρείται ο σύγχρονος «εφιάλτης» των νεότερων χρόνων.

- Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, το «οργανάκι» των αγορών, ο «αντ΄ αυτού» της τρόικας, το «νούμερο ένα» εκφραστής της αναλγησίας, της υποκρισίας, του ψεύδους, της ανυποληψίας και του θράσους. Ο «μοιραίος λογιστάκος» της εθνικής καταστροφής…

- Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ο «τραγωδός» του θιάσου που μετατρέπει την πολιτική σκηνή σε … αρχαία τραγωδία παραμυθιάζοντας καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα τους πολίτες, την κοινωνία, προκειμένου να προωθήσει τις εντολές των αφεντικών. Εκλεκτός και αυτός της τρόικας τον χρησιμοποιεί όπου θέλει να ματώσει την κοινωνία, από το υπουργείο Εργασίας τώρα στο Υγείας και το .... μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό στη διάρκεια της τροικανής δικτατορίας …

- Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ, πάντα με τον ερχομό της τρόικας … κηρύσσει «αντιμνημονιακό ανένδοτο» τον οποίο όμως πολύ σύντομα ξεχνάει μετά την απομάκρυνση της τρόικας.

- Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ο «αντιπρόεδρος του θιάσου», ο θρασύς αυτός «mister nothing» της πολιτικής, χρησιμοποιείται κατ΄ επανάληψη σαν «λαγός» στις δόλιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΡΕΠΑΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ και άλλοι νεοφιλελεύθεροι «σταρ», «YES MEN» του ΔΝΤ και υπέρμαχοι όλοι της εθνοκτόνου πολιτικής της τρόικας, πρωτοστατούν πάντα με αναλγησία στις πιο βάρβαρες επιδρομές ενάντια στα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα οδηγώντας τα στην ανεργία, την φτώχια και την εξαθλίωση.

Και ενώ η παραπάνω ομάδα με μια στρατιά υφυπουργών και δεκάδων κρατικοδίαιτων …. συνεργατών πρωταγωνιστεί στην οικονομική υποδούλωση της χώρας στον αντίποδα μια άλλη ομάδα νεοφιλελεύθερων κυβερνητικών στελεχών, εξ ίσου δόλια και επικίνδυνη, επεξεργάζεται την αποεθνικοποίηση της Ελλάδας και μεθοδεύει την εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων σε επίβουλους γείτονες και άνομα συμφέροντα. Είναι ο κύκλος των υπουργείων Εξωτερικών, Παιδείας, Πολιτισμού κ.α. που θα μας απασχολήσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου