«ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ! - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ!»

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ πολλοί μνηστήρες συσσωρεύονται στην «πράσινη αυλή» για να λεηλατήσουν την δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού όπως Αεροδρόμια, Τρένα, Λιμάνια, Δρόμους, Γέφυρες, Συγκοινωνίες, Νοσοκομεία, Τράπεζες, «φιλέτα» γης, κινητά και ακίνητα, όλα στο σφυρί!

Είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν, να σκυλεύσουν το κουφάρι του της πατρίδας με τις ευλογίες γενίτσαρων, ελληνόφωνων «στελεχών» αυτής της κυβέρνησης.
Πρέπει να τους επαναλάβουμε τους στοίχους του Γ. Ρίτσου «αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικός μας», είναι των παιδιών μας, είναι παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!

Κυβερνητικά και παρακυβερνητικά στελέχη ερίζουν για την συμμετοχή τους σε κάποιες από τις «επιτροπές διαχείρισης» της δημόσιας περιουσίας, η χρυσόσκονη από τις προμήθειες ανοίγει ορέξεις! Το φαγοπότι είναι μεγάλο….

Στην ανάπτυξη τα 50 δις της δημόσιας περιουσίας

Ελληνική κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, συνδικάτα και οργανώσεις θα πρέπει να απαιτήσουν τα 50 δις από την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας να κατευθυνθούν όλα προς την ανάπτυξη και μόνο αυτήν, είναι περιουσία του ελληνικού λαού και τα όποια έσοδα πρέπει να κατευθυνθούν στον λαό μέσω επενδυτικών προγραμμάτων κάτω από υπερκομματική διαχείριση με συμμετοχή και κοινωνικών φορέων.
Για ανάπτυξη και θέσεις απασχόλησης στη βιομηχανία, την οικοδομή, την μεταποίηση, το εμπόριο κλπ.

Με αυτούς τους όρους θα πρέπει να αποδεχτούμε και να συνηγορήσουμε στην όποια αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας.

Άλλως δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανένα επίδοξο αγοραστή-«λαμόγιο» να εκμεταλλευτή την δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού.

Θα πρέπει ίσως το κίνημα του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» να ενσωματώσει στους στόχους και το σύνθημά «ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου