Α. Σαμαράς στην 76η ΔΕΘ με το σύνθημα "Πολιτική διαπραγμάτευση του Μνημονίου"

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στη Θεσσαλονίκη, από την Παρασκευή έως την Κυριακή, πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ.

Σήμερα, Παρασκευή, στις 10 το πρωί, συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλάς».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του αρχηγού της ΝΔ δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα. Αναμένεται να περιλαμβάνει, πάντως, την επίσκεψή του στη ΔΕΘ το πρωί του Σαββάτου (συνάντηση με τις διοικήσεις της ΔΕΘ Α.Ε. και της Helexpo Α.Ε. και ξενάγηση σε περίπτερα), την ομιλία του, το βράδυ της ίδιας ημέρας με το κεντρικό σύνθημα "Πολιτική Διαπραγμάτευση του Μνημονίου", στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και τη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι. 

Στη ΔΕΘ και ο Κώστας Καραμανλής
 
Με την πτήση των 12.45 μ.μ. της Ολυμπιακής από την Αθήνα έφθασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη. Στην ίδια πτήση βρίσκονταν και δύο πρώην μέλη κυβερνήσεών του, που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν μέσα στο αεροπλάνο και να έχουν θερμή χειραψία μαζί του: ο Γιάννης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει την αυριανή ομιλία Σαμαρά στους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας στο «Βελλίδειο», αλλά θα εκμεταλλευθεί την ευκαιρία για να δει τους πολιτικούς του φίλους στη συμπρωτεύουσα.